Handbal

Liga Florilor, Etapa 8 / Miercuri, 7 decembrie, ora 18.00 / Liga Florilor revine la Târgu Jiu într-o super confruntare, CSM Târgu Jiu – SCM Râmnicu Vâlcea!

Liga Florilor revine la Târgu Jiu într-o super confruntare, CSM Târgu Jiu – SCM Râmnicu Vâlcea! Miercuri, 7 decembrie, echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu revine în Sala Sporturilor  pentru partida din etapa a-8-a din Liga Florilor. Meciul este programat de la ora 18.00. ”Revenim în faţa propriilor suporteri şi acest lucru ne motivează. Este un meci greu, întâlnim una dintre forţele din Liga Florilor, dar fetele sunt dornice să revină în competiţie şi abia aşteaptă acest meci. Sunt sigur că şi spectatorii din Târgu Jiu, pe care i-am obişnuit deja cu meciurile tari din Liga Florilor, aşteaptă acest meci”, a declarat Liviu Andrieş la conferinţa de presă premergătoare partidei de miercuri. 

Liga Florilor s-a reluat la finalul săptămânii trecute, când s-au disputat partidele din runda a 8-a, cu excepția celei de la Târgu Jiu, programată pentru miercuri, 7 decembrie. Echipa oaspete reprezintă România în cupele europene, iar meciul care trebuia să se joace inițial pe 4 decembrie, a fost reprogramat. În contextul dat, gorjenecele au avut la dispoziție câteva zile în plus pentru a pregăti partida cu SCM Râmnicu Vâlcea. Elevele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache au tras din greu la antrenamente şi sunt nerăbdătoare să revină la ritmul partidelor oficiale. Meciul se anunţă unul extrem de dificil pentru gruparea gorjeană, care va da piept cu o fostă campioană a României. CSM Târgu Jiu a dovedit însă că pe teren propriu poate pune probleme oricărei echipe din Liga Florilor. Pentru a putea trece de o astfel de echipă, fostă campioană a României şi reprezentantă a ţării noastre în cupele europene, Liviu Andrieş le cere jucătoarelor sale o mobilizare exemplară, determinare, dar şi o evoluţie cu cât mai puţine greşeli. ”Avem nevoie de mobilizare, determinare şi să facem cât mai puţine greşeli, pentru că Vâlcea taxează orice greşeală”, a mai declarat Liviu Andrieş, care speră ca Sala Sporturilor să fie plină la ora meciului, iar suporterii care vin la meci să susţină echipa. 

CSM Târgu Jiu – SCM Râmnicu Vâlcea
LIGA FLORILOR
Ediţia 2022-2023
Etapa a-8-a
Miercuri, 7 decembrie 2022, Ora 18.00
Sala Sporturilor din Târgu Jiu

 

 

 

Comment here