Handbal

Spectacolul handbalistic din Liga Florilor revine miercuri, 7 decembrie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Ora 18.00: CSM Târgu Jiu – SCM Râmnicu Vâlcea

Spectacolul handbalistic din Liga Florilor revine miercuri, 7 decembrie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu se va confrunta cu SCM Râmnicu Vâlcea. Partida contează pentru etapa a-8-a din Liga Florilor și va începe la ora 18.00. Suporterii gorjeni sunt așteptați în număr cât mai mare la sală pentru a susține echipa în confruntarea de miercuri. ”Este foarte important pentru noi să simțim susținerea publicului și așteptăm ca lumea să vină la sală și să ne susțină. Sper ca la final toată lumea să fie fericită”, a declarat goalkeeper-ul CSM-ului, Ekaterina Dzhukeva. 

Pe 9 octombrie, CSM Târgu Jiu reușea să se impună, pe teren propriu, cu 29-28 în fața unei reprezentante a României în cupele europene, Măgura Cisnădie. La aproape două luni distanță de la de la acel meci de senzație, handbalistele CSM Târgu Jiu revin pe parchetul din Sala Sporturilor cu gândul de a face un nou meci mare, cu o altă echipă rodată în cupele europene, SCM Râmnicu Vâlcea. 

Perioada de pauză competițională a fost una în care handbalistele lui Andrieș s-au pregătit intens pentru revenirea în competiție. Portărița CSM-ului, Ekaterina Dzhukeva, spune că ea și colegele sale au tras tare la antrenamente pentru ca la ora jocului să se prezinte cât se poate de bine din toate punctele de vedere. Dzhukeva știe că va fi o confruntare dificilă cu echipa din Vâlcea, dar speră să fie în cea mai bună formă la meciul de miercuri. Prin paradele sale a contribuit din plin la punctele strânse de CSM Târgu Jiu în primele etape din acest sezon de Liga Florilor. Venită în vara acestui an la Târgu Jiu, Ekaterina Dzhukeva și-a pus deja amprenta pe jocul echipei pregătită de Liviu Andrieș. Sperăm să o facă și în fața grupării vâlcene. Handbalista care apără buturile formației noastre știe de ce are nevoie CSM Târgu Jiu pentru a scoate un rezultat pozitiv cu SCM Râmnicu Vâlcea. ”Cu o mentalitate bună, focusate și concentrate pe tot parcursul meciului, cred că putem scoate un rezultat bun în fața unei echipe cum este Vâlcea”, a declarat Ekaterina Dzhukeva la conferința de presă premergătoare partidei de miercuri. 

EKATERINA DZHUKEVA 
Data nașterii: 08.05.1988
Localitate: Blagoevgrad, Bulgaria
Post: Portar

Comment here