Handbal

Liga Florilor – Etapa 3 / Gorjencele, duel cu liderul la zi din Liga Florilor / CSM Târgu Jiu – SCM Gloria Buzău, duminică, 4 septembrie, ora 12.00 /

Pentru handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache urmează cel de al doilea meci pe teren propriu din acest sezon competițional. La Târgu Jiu vine liderul la zi din Liga Florilor, SCM Gloria Buzău. Formația din Buzău are punctaj maxim după primele două etape. Duminică, 4 septembrie, de la ora 12.00, CSM Târgu Jiu vs. Gloria Buzău, în etapa a-III-a din Liga Florilor.

Fanii handbalului din Târgu Jiu au ocazia să vadă un nou meci de calibru, între CSM Târgu Jiu și SCM Gloria Buzău. Sunt toate premisele pentru un adevărat spectacol handbalistic. CSM Târgu Jiu a început bine campionatul cu o victorie în meciul cu Dacia Mioveni și a dat o replică solidă multiplei campioane a României, CSM București, în timp ce echipa din Buzău, una dintre formațiile de top din handbalul românesc, aflată în acest moment pe primul loc în Liga Florilor, a înregistrat două victorii, una dintre acestea în fața campioanei en-titre, Rapid București.  

Fanii handbalului din Târgu Jiu sunt așteptați duminică, 4 septembrie, începând cu ora 12.00 să încurajeze elevele antrenorului Liviu Andrieș, care vor să joace de la egal la egal cu adversarele din Buzău.

”Gloria Buzău este o echipă de top din România, dar și noi am demonstrat că în această perioadă scurtă am reușit să facem o echipă competitivă, care poate să împiedice orice echipă din Liga Florilor. Cu atitudine, determinare, cât mai puține greșeli și cu ajutorul publicului, sper să obținem un rezultat cât mai bun, iar la final să ne bucurăm împreună de ce am realizat”, a declarat Liviu Andrieș.

Comment here