Handbal

Liga Florilor – Etapa 3 / CSM Târgu Jiu – SCM Gloria Buzău, duminică, 4 septembrie, ora 12.00 / Cristina Boian:”Trebuie să abordăm meciul cu multă încredere, cu multă agresivitate și un joc rapid”

CSM Târgu Jiu revine pe teren propriu la finalul acestei săptămâni pentru meciul din etapa a-III-a din Liga Florilor, cu SCM Gloria Buzău. Meciul este programat duminică, 4 septembrie, de la ora 12.00. ”Trebuie să abordăm meciul cu multă încredere, cu multă agresivitate și un joc rapid, pentru a putea scoate un rezultat bun”, ne-a declarat extrema Cristina Boian, care a prefațat astfel partida de duminică.

Pentru handbalistele lui Liviu Andrieș urmează un alt test extrem de dificil. La Târgu Jiu vine Gloria Buzău, echipă care are punctaj maxim după primele două etape. Mai mult, în etapa a-2-a din Liga Florilor, gruparea buzoiană a reușit să treacă de campioana României, Rapid București, scor 36-29. Cu multe sezoane la activ în Liga Florilor, extrema grupării gorjene, Cristina Boian, este conștientă de forța echipei adverse, dar știe cum poate fi contracarat jocul echipei din Buzău. Extrema dreaptă de la CSM Târgu Jiu crede că un plus de agresivitate, atât în apărare, cât și pe faza de atac, dar și un joc rapid ar putea aduce un rezultat pozitiv în duelul cu Gloria Buzău. Cristina Boian, impresionată de modul în care publicul din Târgu Jiu a susținut echipa în prima etapă, cu Dacia Mioveni, le cere suporterilor să vină, din nou, în număr mare la sală. ”Avem nevoie de susținerea suporterilor la fiecare meci de pe teren propriu”, a fost mesajul pe care handbalista l-a transmis suporterilor din Târgu Jiu.

 

Comment here