Handbal

Liga Florilor – Etapa 2 / CSM București – CSM Târgu Jiu, miercuri, 31 august, ora 17.00 / Ana Cătălina Ciolan: ”Ne așteaptă un meci extrem de greu, în care vom încerca să dăm o replică cât mai bună uneia dintre cele mai bune echipe din România”

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu-Jiu a debutat cu dreptul în Liga Florilor. În fața a 1.000 de spectatori, handbalistele antrenate de Liviu Andrieș au învins, duminică, în Sala Sporturilor, formația CS Dacia Mioveni, cu 27-25. La trei zile distanță, CSM Târgu Jiu are parte de o partidă extrem de dificilă, în deplasare, pe terenul multiplei campioane a României și câștigătoare a Champions League EHF, CSM București. Meciul care contează pentru etapa a-II-a din Liga Florilor este programat pentru miercuri, 31 august, de la ora 17.00. ”Urmează într-adevăr un meci în deplasare la CSM Bucuresti, unul extrem de greu, în care vom încerca să dăm o replică cât mai bună uneia dintre reprezentantele României în Champions League”, a prefațat pivotul Ana Ciolan meciul cu CSM București. 

Pivotul CSM Târgu Jiu a marcat un gol istoric pentru echipa gorjeană. La aproape trei minute de la startul partidei cu Dacia Mioveni, Ana Ciolan a beneficiat de o minge pe semicerc, la capătul unei combinații foarte reușite. Ana a fructificat acțiunea, reușind să înscrie. Avea să fie primul gol al echipei CSM Târgu Jiu în Liga Florilor. 

Chiar înainte de plecarea spre București, Ana Cătălina Ciolan ne-a acordat un scurt interviu. Pivotul echipei noastre a vorbit despre primul gol marcat pentru CSM Târgu Jiu în Liga Florilor, despre cum a trăit partida cu Dacia Mioveni, atmosfera din Sala Sporturilor, dar și despre meciul din etapa a doua, cu CSM București.

INTERVIU ANA CĂTĂLINA CIOLAN

Ana Cătălina, felicitări pentru victoria obținuta cu Dacia Mioveni!

Ana Cătălina Ciolan: Bună ziua! Mulțumim din suflet pentru felicitări și pentru susținere.

Ana, ai intrat și tu istoria clubului. Ai marcat primul gol în Liga Florilor pentru CSM Târgu Jiu! Ce sentiment ai avut atunci sau efectiv nu ți-ai dat seama pe moment că ai dat un gol istoric?

Ana Cătălina Ciolan: Sunt onorată și fericită să fac parte din această familie și totodata mândră de faptul că putem scrie împreună istorie pentru CSM Targu Jiu. Să fiu sinceră nu am realizat pe moment, încărcatura emoțională a fost una foarte mare, m-am bucurat pentru acest prim gol ca pentru toate celelalte 27 de goluri marcate de către noi în partida cu Mioveni.

Cum a fost pentru tine primul meci din campionat? Ce înseamnă această victorie? Atmosfera a fost una incendiară.

Ana Cătălina Ciolan: A fost o victorie meritată, muncită și cred eu, extrem de importantă, o victorie de moral, 60 de minute care ne întăresc încrederea în noi și la final 3 puncte extrem de prețioase. Într-adevăr atmosfera a fost incredibilă.

Atmosfera a fost una incendiară!

Ana Cătălina Ciolan: Vreau să le mulțumesc din suflet tututor celor care au fost alături de noi și ne-au susținut, crezând în noi până în ultima secundă. Îi așteptăm în continuare la sală și sperăm să le răsplătim susținerea cu cât mai multe victorii.

Urmează o deplasare extrem de grea, la una dintre cele mai bune echipe din România, CSM București. Cum crezi că va fi această partidă? La ce să ne așteptăm?

Ana Cătălina Ciolan: Urmează într-adevăr un meci în deplasare la CSM Bucuresti, unul extrem de greu, în care vom încerca să dăm o replică cât mai bună uneia dintre reprezentantele României în Champions League. Faptul că jucam cu o echipă ce are în componență unele dintre cele mai bune jucătoare din Europa, nu face decât să ne motiveze și să ne facă să ne dorim să jucam un handbal de cea mai bună calitate.

Nume: Ana Cătălina Ciolan
Data nașterii: Junioare
LPS Vaslui
CNOE Râmnicu Vâlcea
Senioare
2011 – 2016 HC Alba Sebeș
2016 – 2018 HC Zalău
2018 – 2019 Corona Brașov
2019 – 2020 HCM Slobozia
2021 – 2022 CSM Deva
2022 – CSM Târgu Jiu

Echipa Națională
2008–2010  România (junioare) 27 m / 44g
2010-2012   România (tineret)    25 m / 29g

Comment here