Handbal

Liga Florilor – Etapa 2 / Deplasare grea pentru gruparea gorjeană / CSM București – CSM Târgu Jiu, miercuri, 31 august, ora 17.00

CSM Târgu Jiu se va deplasa la București pentru meciul din etapa a-II-a din Liga Florilor Mol. Gorjencele vor avea parte de o deplasare extrem de dificilă. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca miercuri, 31 august, de la ora 17.00, cu vicecampioana României, CSM București. 

Handbalistele lui Liviu Andrieș nu au avut timp să se bucure prea mult de victoria din prima etapă cu Dacia Mioveni. Au revenit rapid la antrenamente, pentru că au în față o săptămână cu două meciuri foarte grele. Pentru formația gorjeană urmează deplasarea de miercuri, din etapa a-II-a, de pe terenul echipei CSM București, dar și meciul din etapa a-III-a, de duminică, 4 septembrie, de pe teren propriu, cu SCM Gloria Buzău. 

Antrenorul principal al CSM Târgu Jiu, Liviu Andrieș, a vorbit despre duelul în premieră dintre cele două formații. Andrieș își dorește ca elevele sale să lase o impresie cât mai bună în partida cu una dintre cele mai bune echipe din România și din Europa, CSM București. 

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Este o premieră pentru echipa noastră să jucăm împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România și chiar din Europa, dar sper și sunt convins că fetele se vor ridica la nivelul adversarelor noastre. Ne bucurăm că putem să jucăm astfel de jocuri, la un asemenea nivel. Îmi doresc ca după acest meci să ieșim cu fruntea sus și foarte important, fetele să fie sănătoase. Va fi un meci foarte greu, dar este o partidă de campionat după care trebuie să învățăm și să progresăm”.

Comment here