Handbal

Liga Florilor, Etapa 19 – Duminică, 19 martie, ora 18.00: Măgura Cisnădie – CSM Târgu Jiu. Mirabela Coteț: ”Ne așteaptă o deplasare foarte grea, dar mergem foarte încrezătoare”

Duminică, 19 martie, CSM Târgu Jiu are programată o nouă etapă în Liga Florilor. Handbalistele lui Liviu Andrieș vor juca în deplasare, pe terenul formației Măgura Cisnădie. Partida contează pentru etapa a-19-a din Liga Florilor și va începe la ora 18.00. ”Ne așteaptă o deplasare foarte grea, dar mergem foarte încrezătoare. Avem pentru ce să ne batem, sunt trei puncte foarte importante pentru noi”, a prefațat pivotul CSM Târgu Jiu, Mirabela Coteț, confruntarea cu Măgura Cisnădie. 

Cele două formații sunt vecine de clasament. CSM Târgu Jiu ocupă locul 9 cu 21 de puncte, în timp ce gazdele sunt pe 10, cu 19 puncte. Așadar, se anunță o confruntare echilibrată, intensă, în care micile detalii pot face diferența. Chiar dacă stau destul de bine în clasament, handbalistele lui Liviu Andrieș sunt hotărâte să-și îmbunătățească linia de clasament. Vor lupta și pentru cele trei puncte puse în joc în partida cu Măgura Cisnădie. Și pivotul echipei noastre, Mirabela Coteț, este hotărâtă să pună umărul la o nouă victorie a grupării gorjene. A contribuit din plin la succesul din Cupa României, contra echipei din Cisnădie, și vrea un rezultat bun și pe terenul sibiencelor. Știe că va fi un meci greu pe terenul Măgurei, dar are încredere în forța echipei sale. 

Mirabela Coteț, CSM Târgu Jiu: ”Ne așteaptă o deplasare foarte grea, dar mergem foarte încrezătoare. Avem pentru ce să ne batem, sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Campionatul nu s-a încheiat și o să ne jucăm șansa până în ultimul minut. Este o echipă care își vinde foarte scump pielea acasă, mai ales că au și publicul în spate. Am încredere că putem face față și pe terenul lor. M-am adaptat mai greu aici, dar ușor-ușor m-au ajutat și antrenorii și colegele și am început să mă simt din ce în ce mai bine”. 

LIGA FLORILOR MOL
SEZON 2022-2023
ETAPA 19
SALA POLIVALENTĂ DIN CISNĂDIE
DUMINICĂ, 19 MARTIE, ORA 18.00
MĂGURA CISNĂDIE – CSM TÂRGU JIU

Comment here