HandbalJuniori

Începe Campionatul Național de Handbal Masculin Juniori 4. Juniorii 4 CSM Târgu Jiu vor la Turneul Semifinal. Turneul Euroregiunea RO 04 se dispută la Târgu Jiu(19-20 martie). PROGRAM MECIURI

Începe Campionatul Național de Handbal Masculin Juniori 4. Timp de două zile, pe 19 și 20 martie, orașul Târgu Jiu va deveni capitala regională a handbalului masculin la nivel de juniori 4. Turneul Euroregiunea RO 04 se dispută în orașul lui Brâncuși. Echipa CSM Târgu Jiu Juniori 4, pregătită de Vali Popescu, a fost repartizată în Grupa A, alături de reprezentantele județelor Vâlcea și Mehedinți. Tineri handbaliști de la CSM Târgu Jiu și-au stabilit și obiectivul. Vor la Turneul Semifinal. ”Am văzut nivelul la care suntem în acest moment și cred că suntem una dintre cele mai bune echipe din regiune. Ne dorim să ajungem la Turneul Semifinal. Cu siguranță ne vom califica mai departe”, a declarat, plin de optimism, antrenorul Vali Popescu.

La startul Turneului Euroregiunea RO 04 vor participa 6 echipe din județele Olt, Dolj, Mehedinți, Vâlcea și Gorj. Cele șase echipe au fost împărțite în două grupe de câte trei echipe. În Grupa A au fost repartizate CSM Târgu Jiu, CSS Drobeta Turnu Severin și ARYS Râmnicu Vâlcea. În Grupa B au fost repartizate echipele LPS Târgu Jiu, CSS Craiova și CSS Slatina. Meciurile din grupe vor avea loc duminică, 19 martie, iar luni, 20 martie, vor avea loc jocurile pentru clasamentul final. Primele 4 echipe vor merge la Turneul Semifinal, acolo unde vor să ajungă și tinerii handbaliști coordonați de Vali Popescu. Antrenorul juniorilor 4 este convins că echipa sa se poate califica la Turneul Semifinal. 

Vali Popescu, antrenor Juniori 4 CSM Târgu Jiu: ”După meciurile disputate la ”Trofeul Oltenia”, unde ne-am întâlnit cu o parte din echipele cu care vom juca la acest turneu, am văzut nivelul la care suntem în acest moment și cred că suntem una dintre cele mai bune echipe din regiune. Ne dorim să ajungem la Turneul Semifinal. Cu siguranță ne vom califica mai departe, rămâne de văzut de pe ce loc o vom face. Sper ca cei mici să fie sănătoși, să fie prezenți toți și atunci cu siguranță vom face o figură frumoasă”.

CSM Târgu Jiu Juniori 4: David Bîrlete, Robert Guran, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Cătălin Popescu, David Popară, Ștefan Stănoiu, Bogdan Ștefurac, Mihai Ularu,  Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Alexandru Penescu. Antrenor: Vali Popescu.

Duminică, de la ora 15.00, CSM Târgu Jiu va juca prima partidă de la acest turneu, cu CSS Drobeta Turnu Severin. Meciul doi al juniorilor de la CSM Târgu Jiu este programat tot duminică, de la ora 17.20, în compania echipei ARYS Râmnicu Vâlcea.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu și Sala Voievod Litovoi vor găzdui partidele din Turneul Euroregiunea RO 04. Iată programul partidelor de duminică, cu specificația că programul meciurilor de luni va fi stabilit duminică, după rezultatele înregistrate în grupe.

PROGRAM MECIURI

Comment here