Handbal

Liga Florilor, Etapa 16 / Duminică, 12 februarie 2023, ora 18.00: Gloria Buzău – CSM Târgu Jiu / Andreea Chiricuță: ”Sper să facem un meci bun, mergem acolo să ne jucăm șansa”

La patru zile distanță de super duelul cu CSM București, CSM Târgu Jiu se deplasează la Buzău, pentru duelul din etapa a-16-a din Liga Florilor, cu SCM Gloria Buzău. Meciul din Sala ”Romeo Iamandi” din Buzău se va disputa duminică, 12 februarie, de la ora 18.00. ”Sper să facem un meci bun, mergem acolo să ne jucăm șansa, chiar dacă ele sunt favorite”, a declarat extrema CSM Târgu Jiu, Andreea Chiricuță, la conferința de presă premergătoare partidei de duminică.

După jocul excelent prestat în partida cu CSM București, jucătoarele lui Liviu Andrieș sunt încrezătoare în șansele lor în confruntarea de la Buzău. Extrema Andreea Chiricuță admite însă că formația gazdă, Gloria Buzău, pornește cu prima șansă în meciul de duminică, însă trupa gorjeană a demonstrat în acest sezon că poate juca de la egal la egal cu orice adversar din Liga Florilor și că este capabilă să pună probleme și echipelor puternice din campionat. Chiricuță mizează pe apărarea CSM-ului, una dintre cele mai bune din Liga Florilor.

Andreea Chiricuță, CSM Târgu Jiu: ”Va fi un meci foarte greu, mai ales că venim după acest meci cu CSM București, după care se resimte oboseala, iar deplasarea la Buzău va fi destul de lunga. Buzăul are jucătoare foarte valoroase în componență, dar nici ele nu traversează cea mai bună perioadă, au fost ceva modificări la nivelul lotului. Sper să facem un meci bun, mergem acolo să ne jucăm șansa, chiar dacă ele sunt favorite. Ne bucurăm că am jucat de la egal la egal cu probabil viitoarea campioană a României și posibil participantă în Final Four-ul Ligii Campionilor, e trist că nu am reușit măcar un egal, dar ne bucură faptul că suntem pe drumul cel bun. În plus, eu zic că avem un moral bun înainte de confruntarea de la Buzău, mai ales după jocul bun prestat cu CSM București. Mergem să ne jucăm șansa, dar totul depinde numai de noi. Cred că cu o apărare bună acolo putem scoate un rezultat pozitiv. Apărarea este punctul nostru forte. Sper să fim lucide și să mai eliminăm din greșeli”.

LIGA FLORILOR MOL
Ediţia 2022-2023
Etapa 16
Buzău – Sala ”Romeo Iamandi”
Duminică – 12 februarie 2023, Ora 18.00
SCM Gloria Buzău – CSM TÂRGU JIU

Comment here