BaschetJuniori

Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu merge la Timișoara pentru meciurile din Turneul 2 din Grupa 3-GVB(Grupa Valorică B). PROGRAM

Baschetbaliștii Grupei U14 a CSM Târgu Jiu se deplasează la Timișoara pentru meciurile din Turneul 2 din Grupa 3-GVB(Grupa Valorică B). Echipa pregătită de Răzvan Bratoloveanu va juca împotriva grupărilor CSM Constanța și Zeiden Brașov. ”Mergem la Timișoara să luptăm și să încercăm să scoatem maximum din fiecare joc”, a declarat antrenorul Răzvan Bratoloveanu, înainte de plecarea spre Timișoara.

Timp de două zile, pe 11 și 12 februarie, Sala Olimpia din Timișoara va fi gazda meciurilor din Grupa 3 GVB. CSM Târgu Jiu, SCM OHMA Timișoara, Isports Ploiești, Dan Dacian Portocaliu București, ACS Zeiden Brașov și CSM Constanța fac parte din această serie. Meciuri dificile în Banat pentru tinerii baschetbaliști de la CSM Târgu Jiu, care au ca obiectiv o clasare cât mai bună între primele 24 de echipe din țără la acest nivel juvenil. Misiunea este îngreunată și de faptul că o serie de titulari vor lipsi de la acest turneu. Răcelile de sezon dau bătăi de cap antrenorului Răzvan Bratoloveanu. La turneul de pe Bega, gorjenii se vor duela cu CSM Constanța și Zeiden Brașov. 

Răzvan Bratoloveanu, antrenor Grupa U14 Masculin CSM Târgu Jiu: ”Ne așteaptă încă două meciuri foarte grele la Timișoara. Din păcate, problemele medicale nu ne-au ocolit nici pe noi, asemenea colegilor de la U13. Am trei jucători de bază care nu pot să facă deplasarea, însă am încredere în toată lumea din lot. Mergem la Timișoara să luptăm și să încercăm să scoatem maximum din fiecare joc”.

CSM Târgu Jiu: Lucian Toma, Bogdan Calotă, Vlad Rădulea, Gabriel Tismănaru, Răzvan Simionescu, Rareș Sgondea, Vlad Plăstoi, Vladimir Gugea, Patrick Negru, Mihai Bunea. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Campionatul Național U14
Timișoara, 11-12 februarie 2023
Sala Polivalentă Olimpia

Faza II-a / Grupa 3 GVB / Turneu 2
Sâmbătă, 11.02.2023, Ora 11.30
CSM Târgu Jiu – CSM Constanța
Duminică, 12.02.2023, Ora 11.00
CSM Târgu Jiu – ACS Zeiden Brașov

Comment here