Handbal

Liga Florilor, Etapa 15 / Miercuri, 8 februarie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – CSM Bucureşti. Liviu Andrieș: ”Sunt convins că fetele noastre își vor dori să fie la nivelul adversarului. Sperăm să facem un spectacol agreabil pentru iubitorii de handbal din Târgu Jiu”

Handbalul spectacol revine în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Revelaţia acestui sezon, nou-promovata CSM Târgu Jiu, se va confrunta cu cea mai puternică echipă din campionat, liderul la zi din Liga Florilor, CSM Bucureşti. Meciul, care contează pentru etapa a 15-a, se va disputa miercuri, 8 februarie, de la ora 18.00. ”Toate meciurile sunt speciale pentru noi, mai ales acesta, pentru că întâlnim viitoarea campioană a României și probabil o viitoare participantă în Final Four-ul Ligii Campionilor. Sunt convins că fetele noastre își vor dori să fie la nivelul lor tehnico-tactic în teren și de ce nu, chiar să le depășească în anumite momente, pentru că nimic nu este imposibil. Acesta este obiectivul nostru și vrem să facem un spectacol agreabil pentru noi și iubitorii de handbal din Târgu Jiu”, a declarat Liviu Andrieş la conferinţa de presă premergătoare partidei de miercuri.

Pentru echipa pregătită de Liviu Andrieş este primul meci de pe teren propriu din returul Ligii Florilor și primul care se joacă cu casa închisă.  CSM Târgu-Jiu, fără îndoială surpriza plăcută a campionatului, se va confrunta cu vicecampioana României, CSM Bucureşti, dar la cum stau lucrurile în Liga Florilor în acest moment, probabil echipa din București își va trece în palmares un nou titlu de campioană a României. Prin prisma lotului și al palmaresului, CSM București este cel mai puternic adversar care vine la Târgu Jiu de la promovarea echipei în Liga Florilor. 

Liviu Andrieş speră ca fetele sale să se ridice la înălțimea uneia dintre cele mai bune echipe din Europa, iar suporterii să fie recompensați cu un spectacol handbalistic pe măsură.

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Toate meciurile sunt speciale pentru noi, mai ales acesta, pentru că întâlnim viitoarea campioană a României și probabil o viitoare participantă în Final Four-ul Ligii Campionilor. Au în componență jucătoare câștigătoare de Campionat Mondial, de Olimpiadă, deci, până la urmă, spectacolul va fi asigurat prin simpla prezență a acestor jucătoare în teren. Sunt convins că fetele noastre își vor dori să fie la nivelul lor tehnico-tactic în teren și de ce nu, chiar să le depășească în anumite momente, pentru că nimic nu este imposibil. Acesta este obiectivul nostru și vrem să facem un spectacol agreabil pentru noi și iubitorii de handbal din Târgu Jiu”.

CSM Târgu Jiu nu are probleme de lot. Liviu Andrieş se poate baza pe tot lotul pe care-l are la dispoziţie. Toată lumea este aptă pentru confruntarea de miercuri seara, de la ora 18.00. 

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Toată lumea este aptă, sperăm ca până la ora jocului să nu se întâmple vreo accidentare. Este un meci din campionat, este etapa a 15-a și eu sper ca fetele să fie sănătoase, pentru că aici am avut un plus. Nu am avut decât foarte mici sincope din punct de vedere al accidentărilor și cred că am trecut peste ele foarte ușor”.

LIGA FLORILOR MOL
Ediţia 2022-2023
Etapa 15
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Miercuri – 8 februarie 2023, Ora 18.00
CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI

Comment here