Handbal

Liga Florilor, Etapa 15 / Miercuri, 8 februarie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – CSM Bucureşti. Dan Ilieş: ”Trebuie să fie un meci cu zâmbetul pe buze, un meci-spectacol. Cu aportul publicului, nu se știe ce se poate întâmpla!”

Au rămas mai puțin de două zile până până la confruntarea dintre CSM Târgu Jiu şi CSM Bucureşti, de miercuri, 8 februarie. Meciul contează pentru etapa a 15-a din Liga Florilor şi va începe la ora 18.00. Partida cu liderul din Liga Florilor se va juca cu casa închisă. ”Aşteptam acest meci cu nerăbdare. Este un eveniment deosebit, pe care cred că toți îl așteptăm de ceva timp. Jucăm împotriva unei echipe de calibru, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Sunt niște jucătoare fenomenale, cum, de altfel, cred că și noi avem în echipă. S-au vândut toate biletele, a fost un interes enorm pentru această partidă. La acest meci se va intra doar pe bază de bilet sau abonament, nici măcar copiii nu mai pot intra la acest meci, aşa cum procedam până acum. Dacă la celelalte meciuri era permis accesul gratuit al copiilor până în 18 ani, acum s-au vândut toate biletele şi conform legii, nu putem permitem accesul în sală peste capacitate”, a anunţat Dan Ilieş, coordonatorul secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu. 

Echipa pregătită de Liviu Andrieş a început bine returul din Liga Florilor, cu o victorie în deplasare, pe terenul echipei Dacia Mioveni. Gorjencele sunt în grafic şi revin pe parchetul din Sala Sporturilor în faţa propriilor suporteri, într-un meci de gală, cu CSM Bucureşti. 

Chiar şi în condiţiile în care CSM Târgu Jiu va juca împotriva unui adversar de calibru european, expertul sportiv Dan Ilieş îşi doreşte ca echipa din Târgu Jiu să producă surpriza în confruntarea de miercuri seara. Şeful secţiei de handbal are încredere în unitatea grupului format la Târgu Jiu şi crede că echipa este capabilă să producă un rezultat bun. Şi cum Sala Sporturilor va fi plină, Dan Ilieş face un apel către suporterii gorjeni să fie alături de echipă pe tot parcursul meciului. 

Dan Ilieş, coordonatorul secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu: ”Sincer, aştept o surpriză. Mi-ar plăcea foarte mult. Îmi doresc ca fetele să joace foarte bine, am foarte mare încredere în fete. Eu cred că dacă fetele noastre se capacitează şi joacă la 100%, iar fetele de la Bucureşti poate prind o zi mai puţin fastă, atunci s-ar putea întâmpla o surpriză extraordinară. Multă lume nu se aşteaptă la o surpriză, dar eu am un feeling plăcut în acest sens. Am încredere în grupul pe care noi l-am format aici. Ţinând cont şi de faptul că jucătoarele de la Bucureşti vin după câteva meciuri grele, poate vin puţin mai obosite decât noi, iar cu aportul publicului nu se ştie ce se poate întâmpla. Contează şi faptul că echipa noastră nu are presiunea rezultatului. Altele sunt meciurile grele pentru noi. Acesta trebuie să fie un meci spectacol, un meci uşor, cu zâmbetul pe buze, iar atunci când joci relaxat se poate întâmpla şi o surpriză. Vom vedea ce va fi, dar sunt sigur că publicul va fi alături de echipă indiferent de ce se va întâmpla în teren. Eu cred că ne vom comporta bine”.

Dan Ilieş le-a transmis şi un mesaj fetelor pregătite de Liviu Andrieş.

Dan Ilieş, coordonatorul secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu: ” Trebuie să aibă încredere 100% în ele. Noi avem încredere în ele, iar la rândul lor si ele trebuie să aibă mai multă încredere în forţele proprii şi să simtă că pot, pentru că atunci când simţi că nu poţi, în mod clar nu vei putea să faci ceva”.

LIGA FLORILOR MOL
Ediţia 2022-2023
Etapa 15
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Miercuri – 8 februarie 2023, Ora 18.00
CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI

*ATENȚIE! Având în vedere interesul uriaș pentru confruntarea cu CSM București, și faptul că biletele pentru această partidă au fost epuizate, oficialii clubului nostru au făcut toate demersurile necesare ca meciul de miercuri să fie transmis.
Duelul din etapa a 15-a se vede pe Accent TV Oltenia și pe pagina de facebook CSM Târgu Jiu!

Comment here