Handbal

Liga Florilor, Etapa 11 / Joi, 29 decembrie, ora 17.00 / Handbalistele vor victoria în ultimul meci al anului / CSM Galați – CSM Târgu Jiu

Handbalistele CSM Târgu Jiu vor să închie anul cu o victorie. Joi, 29 decembrie, gruparea gorjeană se deplasează la Galați, acolo unde va evolua pe terenul ultimei clasate în Liga Florilor, CSM Galați. Partida contează pentru etapa a-11-a din Liga Florilor. Meciul din Sala Dunărea din Galați va începe la ora 17.00.

”Este un meci cu o încărcatură aparte. Cred că ne așteaptă un meci greu. Este o deplasare lungă, pe terenul unei echipe care nu are ce pierde, fiind pe ultimul loc și care își va vinde scump pielea. Pentru o victorie la Galați, fetele trebuie să trateze serios meciul, cu aceași atitudine și determinare ca în ultimele partide”, a declarat Liviu Andrieș, înainte de plecarea spre Galați. Și Oana Maria Bucă se așteaptă la o confruntare dificilă la Galați, dar spune că atât ea, cât și colegele sale sunt hotărâte să revină cu cele 3 puncte la Târgu Jiu: ”Va fi o partidă grea, dar noi vom da tot ce putem pentru a aduce cele 3 apuncte acasă”, a completat Oana Bucă, interul stânga de la CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru ultima confruntare din acest an. Unul istoric pentru gruparea gorjeană, în care echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a reușit promovarea istorică în Liga Florilor. Mai mult, echipa din Târgu Jiu are șansa de a termina în prima jumătate a clasamentului, ceea ce pentru o echipă nou promovată este un bilanț excepțional. Liviu Andrieș și-a felicitat fetele pentru parcursul din Liga Florilor și le-a mulțumit celor din conducerea clubului, primarului Marcel Romanescu, dar și celor care sprijină financiar echipa. 

Liviu Andrieș nu se poate baza nici la acest meci pe interul croat Katarina Pavlovic. În rest, tot lotul este apt pentru confruntarea de la Galați. 

Venită în vara acestui an la Târgu Jiu, interul Oana Bucă este mulțumită de bilanțul echipei din Liga Florilor. Devenită în acest sezon ”specialista” aruncărilor de la 7m din echipa lui Liviu Andrieș, Oana știe de ce are nevoie CSM Târgu Jiu la Galați pentru a obține cele 3 puncte: ”Apărare foarte agresivă, pentru că ele au jucătoare bune de atac, iar noi să dăm dovadă de unitate, să arătăm că o echipă”. 

LIGA FLORILOR MOL
Ediţia 2022-2023

Etapa 11
Galaţi – Sala Sporturilor Dunărea
Joi – 29.12.2022
Ora 17.00
CSM Galaţi – CSM Târgu Jiu 

Comment here