Baschet

LNBM, Etapa 12 / Miercuri, 28 decembrie, ora 19.00 / Ultima confruntare din acest an a baschetbaliştilor gorjeni. Rapid Bucureşti – CSM Târgu Jiu

Baschetbaliștii gorjeni au plecat astăzi spre capitala țării, acolo unde miercuri seara vor disputa ultimul meci din acest an din Liga Naţională de Baschet Masculin, contra grupării Rapid Bucureşti. Miercuri, 28 decembrie, CSM Târgu Jiu şi Rapid se vor confrunta într-un meci care contează pentru etapa a-12-a din Conferinţa A. Meciul din Sala Rapid va începe la ora 19.00 şi poate fi vizionat LIVE pe canalul FRBTV. 

La București, în Sala Rapid, misiunea băieților conduși de Porter Troupe și Claudiu Alionescu se anunță una extrem de dificilă. Baschetbaliștii grupării gorjene vor da piept cu Rapid Bucureşti, una dintre cele mai în formă echipe din baschetul românesc în acest moment. Drept dovadă stă și faptul că înainte de Crăciun, pe 23 decembrie, Rapid a provocat prima înfrângere din acest sezon echipei campioane a României, UBT Cluj Napoca, scor 88-83, chiar pe terenul echipei clujene.

În această ultimă confruntare a anului, cele două combatante se vor duela de pe poziţii total diferite. În timp ce gazdele sunt în fruntea clasamentului din Conferinţa A, gruparea gorjeană trece prin cea mai grea perioadă a sa. Gorjenii merg însă la Bucureşti să facă un meci cât mai bun, în încercarea de a debloca situaţia de la echipă. Staff-ul tehnic speră că jucătorii vor găsi resursele necesare pentru a ataca cu încredere ultima partidă din acest an.

Comment here