Handbal

Liga Florilor, Etapa 10 / Joi, 22 Decembrie, ora 18.00 -CSM Târgu Jiu – CS Minaur Baia Mare / Ira Zinatullina: ”Cu determinare, curaj, multă muncă și sprijinul suporterilor gorjeni putem obține victoria cu Minaur”

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va disputa joi, 22 decembrie, ultima partidă din acest an pe teren propriu. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș se vor confrunta cu CS Minaur Baia Mare, într-un meci care contează pentru etapa a-10-a din Liga Florilor. Partida va începe la ora 18.00, iar suporterii gorjeni sunt așteptați la sală în număr cât mai mare pentru a susține echipa. ”Atunci când jucăm acasă este mult mai bine, pentru că avem al 8-lea jucător alături de noi, publicul de la Târgu Jiu, care ne susține foarte mult”, a declarat Ira Zinatullina, care speră ca Sala Sporturilor să fie plină la ora meciului cu Minaur Baia Mare. 

Echipa pregătită de Liviu Andrieș vrea să profite de forma bună prin care trece în ultima perioadă și să își treacă în cont o nouă victorie în Liga Florilor. După victoria de senzație de la Craiova, gorjencele țintesc a patra victorie din actuala stagiune din Liga Florilor. Pentru asta trebuie să treacă de Minaur Baia Mare. Interul CSM-ului, Ira Zinatullina, a prefațat duelul cu băimărencele și este convinsă că echipa din Târgu Jiu, dacă va juca cu Minaur așa cum a evoluat contra formației din Craiova, va reuși să își treacă în cont o nouă victorie: ”Dacă vom avea atitudinea pe care am avut-o în meciul de la Craiova, avem șanse mari să câștigăm. Sper să reușim să facem o figură frumoasă și cu Baia Mare și să câștigăm partida. La fiecare meci de acasă am arătat publicului că suntem o echipă puternică, chiar dacă suntem o echipă nou promovată”.

Ira Zinatullina știe de ce are nevoie CSM Târgu Jiu pentru un rezultat pozitiv în meciul de joi seara: curaj, determinare, multă muncă și sprijinul suporterilor gorjeni. 

CSM Târgu Jiu – CS Minaur Baia Mare
LIGA FLORILOR MOL
Etapa 10
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Joi – 22.12.2022
Ora 18.00

 

Comment here