Baschet

Liga 1 de Baschet Masculin, Etapa 17. Baschetbaliștii lui Adrian Roșu, duel cu liderul Grupei A. Duminică, 18 februarie, ora 19.00: Steaua București – CSM Târgu Jiu2

Meci tare pentru CSM Târgu Jiu 2 în acest weekend în Liga 1 de Baschet Masculin. Echipa pregătită de Adrian Roșu se va deplasa în capitala României, pentru duelul cu liderul Grupei A, Steaua București. Partida contează pentru etapa a 17-a din Liga 1 și va începe la ora 19.00. Meciul poate fi urmărit pe platforma FRB TV.

Deplasare dificilă la finalul săptămânii pentru baschetbaliștii pregătiți de Adrian Roșu. Gruparea gorjeană va da piept duminică seara cu liderul Grupei A, Steaua București, echipă care are victorii pe linie în acest sezon. Gorjenii sunt hotărâți să facă un meci bun pe terenul Stelei. Băieții lui Adi Roșu au tras tare la antrenamente și sunt gata să dea o replică solidă echipei care are ca obiectiv revenirea pe prima scenă a baschetului românesc. Adi Roșu își dorește ca echipa noastră să mențină un nivel ridicat de joc pe toată durata partidei. 

Adi Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Mergem la Steaua cu capul sus, ne-am antrenat foarte bine pe parcursul acestei săptămâni. Steaua este liderul grupei noastre, dar noi trebuie să jucăm un baschet bun și corect. Și asta este cel mai important în fiecare etapă. Îmi doresc să nu cedăm pe durata partidei și să ne întoarcem cu capul sus știind că am dat tot ce e mai bun”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
SEZONUL 2023-2024
GRUPA A
ETAPA 17
BUCUREȘTI, SALA MIHAI VITEAZUL
DUMINICĂ, 18 FEBRUARIE 2024, ORA 19.00
LIVE PE FRBTV
CSA STEAUA BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU2 

Comment here