EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

EHF European League, Etapa 6. Duminică, 18 februarie, ora 19.00: CSM Târgu Jiu -Motherson Mosonmagyarovari KC

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru ultimul duel european din EHF European League Woman, sezonul 2023-2024, contra echipei maghiare Motherson Masonmagyarovari KC. Partida de duminică, 18 februarie, va începe la ora 19.00 și contează pentru etapa a 6-a din Grupa D EHF. Handbalistele lui Liviu Andrieș sunt hotărâte să încheie campania europeană cu un meci bun. Hotărâtă este și extrema CSM Târgu Jiu, Florența Ilie, care își dorește un rezultat pozitiv contra echipei din Ungaria. ”Cu siguranță ne dorim să câștigăm măcar un meci în această grupă și ne dorim să facem o partidă cât mai bună”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de duminică, Florența Ilie. 

Suporterii echipei pot achiziționa biletele online de pe platforma blt.ro. https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-motherson-mosonmagyarovar-handbal-feminin.html

CSM Târgu Jiu se apropie de finalul aventurii europene, iar în ultima etapă din Grupa D, formația gorjeană primește vizita echipei Motherson Mosonmagyarovari KC din Ungaria. Gorjencele cu un moral mai bun după ultimele rezultate din Liga Florilor și Cupa României, dar și după meciul bun pe care l-au făcut la Malaga, vor să încheie grupa cu o victorie. Misiunea este una dificilă, dacă ținem cont de faptul că echipa adversă se află în acest moment pe locul 3 în campionatul Ungariei, dar fetele lui Liviu Andrieș sunt însă hotărâte să încheie meciurile din grupă cu o victorie. Florența Ilie mizează pe un joc bun pe faza de apărare, care poate aduce un rezultat poztiv. 

Florența Ilie, CSM Târgu Jiu: ”În urma meciurilor pe care le-am avut, inclusiv cele din campionat și din Cupa României, eu cred că avem un moral mult mai ridicat, iar ultimul meci din EHF, cu Malaga, ne dă speranțe că vom avea un rezultat pozitiv acasă. Cu siguranță ne dorim să câștigăm și noi măcar un meci în grupă și ne dorim să facem o partidă foarte bună. Ne dorim să ne ridicăm la nivelul adversarului, care este unul foarte bun, și să ne perfecționăm cât mai bine jocul pentru meciurile care urmează în campionat. Cred că apărarea și poarta pot fi decisive, o să ne ajute foarte mult. Noi la asta lucrăm și încercăm, zi de zi, să ne perfecționăm și să ajungem la nivelul la care am fost. Aventura europeană mi-a plăcut foarte mult și cred că am avut toți de învățat ceva din această experiență și îmi doresc și la anul să fim tot aici”.

EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA D / ETAPA 6
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 18 FEBRUARIE, 
ORA 19.00

CSM TÂRGU JIU – MOTHERSON MOSONMAGYAROVARI KC

Comment here