Handbal

CN Junioare 3, Etapa 16. Sâmbătă, 10 februarie, ora 12.00: CSM Târgu Jiu – CSS Sibiu. Paula Martinescu: ”Un meci cât o finală, de aceea vă invităm în număr cât mai mare să veniți să susțineți echipa”

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu continuă, în acest weekend, lupta pentru calificare în Grupele Valoare. Sâmbătă, 10 februarie, echipa pregătită de Paula Martinescu va juca, pe teren propriu, cu CSS Sibiu, finala pentru locul 2 în Seria H. Meciul va începe la ora 12.00, iar tinerele noastre handbaliste sunt hotărâte să câștige pentru a-și îndeplini visul de a juca în faza superioară a campionatului. Fetele fac și un apel la suporteri să fie alături de echipă la acest meci extrem de important în lupta pentru calificare. ”Un meci cât o finală, de aceea vă invităm în număr cât mai mare să veniți să susținem Panterele!”, a fost apelul lansat de antrenoarea Paula Martinescu. 

Handbalistele pregătite de Paula Martinescu se pregătesc pentru cel mai important examen din prima parte a campionatului. Gorjencele sunt la un pas de îndeplinirea obiectivului, acela de a se califica în Grupele Valoare. Pentru a urca pe locul 2 în clasament, care asigură calificarea în următoarea fază a campionatului, gorjencele au nevoie de victorie în fața contracandidatei, CSS Sibiu, echipă cu care se află în luptă directă pentru poziția a doua în serie.

Echipa oaspete este pe locul 2 în clasamentul Seriei H, cu 25 de puncte, în timp ce formația gorjeană este pe locul 3, cu 24 de puncte. În cazul unei victorii, CSM Târgu Jiu ar face rocada cu echipa ardeleană. Formația pregătită de Paula Martinescu ar urca pe locul 2 în clasament și ar deveni principala favorită la ocuparea acestui loc la finalul meciurilor din Seria H. În acest context, meciul dintre CSM Târgu Jiu și CSS Sibiu este o adevărată finală pentru locul 2. 

Atmosfera în cadrul echipei noastre este una de optimism și încredere în privința confruntării cu echipa din Sibiu. Gorjencele vin după 4 victorii consecutive în acest retur de campionat și sunt motivate să obțină o nouă victorie, care să le propulseze pe locul 2, care să le asigure biletele pentru Grupele Valoare. CSM Târgu Jiu, cu cel mai bun atac din Seria H, cu 529 de goluri marcate, are și un ascendent moral asupra sibiencelor. În tur, echipa noastră s-a impus categoric la Sibiu, scor 35-27. În plus, fetele Paulei Martinescu au de partea lor și avantajul terenului propriu, dar și susținerea din tribune a suporterilor gorjeni.

Paula Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu:Un meci cât o finală, de aceea vă invităm în număr cât mai mare să veniți să susținem Panterele! Fetele sunt motivate, au un tonus foarte bun și intră pe teren doar cu gândul la victorie. Am încredere în ele că vor scoate un rezultat foarte bun și astfel visul va deveni în proporție de 90% realizat. Forza Panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Raisa Pagnejer, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Daniela Țoțan, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Gabriela Anuțoiu, Antonia Vârțan, Alexia Vârțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Ștefania Ciobanu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Andrada Văduva, Yasmina Sfiea. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H / ETAPA 16
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – CSS SIBIU

 

Comment here