Handbal

La mulți ani, Mirabela Gabriela COTEȚ! Jucătoarea CSM împlinește, astăzi, 22 de ani

Astăzi o sărbătorim pe Mirabela COTEȚ, prilej cu care îi dorim multă sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! Mirabela împlinește astăzi 22 de ani și evoluează la CSM Târgu Jiu pe postul de pivot. La mulţi ani, Mirabela Gabriela COTEȚ!

Mirabela Gabriela Coteț a venit la începutul lunii decembrie la CSM Târgu Jiu. Handbalista a venit de la HC Dunărea Brăila și a semnat până la finele acestui sezon cu gruparea gorjeană. ”Am venit cu gândul de ajuta echipa să rămână în Liga Florilor, dar și de a crește ca jucătoare”, ne-a declarat la momentul semnării contractului, pivotul Mirabela Coteț.

Născută pe 22 februarie 2001, Mirabela Gabriela Coteț a început handbalul în orașul natal, la LPS Brăila, unde activat între anii 2015 și 2019. În această perioadă, Mirabela a cucerit titlul de vicecampioană la nivel de Junioare II, în sezonul 2016-2017, dar și titlul de cel mai bun pivot din țară la Turneul Final Junioare 2, distincție acordată de Federația Română de Handbal. A urmat apoi medalia de bronz la finalul sezonului 2017-2018, la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Evoluțiile sale la nivel de junioare au fost monitorizate de oficialii federației, care au convocat-o în 2019 la naționala de tineret a României. Tot în 2019 a făcut pasul la senioare și a debutat în Liga Florilor la HC Dunărea Braila. A evoluat la Brăila timp de 3 sezoane, timp în care a ajuns cu echipa din orașul natal în sferturile de finală ale EHF European League. 

MIRABELA GABRIELA COTEȚ
Data nașterii: 22.02.2001

Localitate:Braila
Post:Pivot
Junioratul:
LPS Brăila – 2015/2019
Senioare:
HC Dunărea Brăila – 2019/2022

Comment here