Baschet

La mulți ani, Jake Spurgeon! Happy birthday, Jake! We wish you nothing but the best and a lot of accomplishments on the basketball court!

Sărbătoritul acestei zilei la CSM Târgu Jiu este jucătorul american Jake Spurgeon. La mulți ani, Jake Spurgeon! Happy birthday, Jake Spurgeon! We wish you nothing but the best and a lot of accomplishments on the basketball court!

Jake Spurgeon a venit la Târgu Jiu în vara acestui an și este noua extremă a echipei antrenate de Claudiu Alionescu. Baschetbalistul american are 23 de ani și 2,01m și a fost coleg cu Darien McClain la Azusa Pacific, echipă de la care a venit în România, la CSM Târgu Jiu. Spurgeon este la prima experiență baschetbalistică în Europa.

Jake Spurgeon s-a născut pe 27 noiembrie 1996, în orașul Sherwood-Beaverton, Oregon(SUA). Provine dintr-o familie de sportivi, tatăl său, Jeff, a jucat și el baschet pentru George Fox University. Jack a început baschetul la Lakeridge High School, fiind unul dintre cei mai buni baschetbaliști din campionatul destinat tinerilor jucători din statul Oregon, fiind recompensat cu n umeroase premii individuale. În 2015 a trecut la echipa Universității din Seattle unde a jucat până în 2018.

Și-a încheiat junioratul la finele sezonului 2018-2019 la Universitatea Azusa Pacific. A făcut apoi pasul la seniori și în 2019 a semnat cu Azusa Pacific Cougars primul contract la seniori și a evoluat în campionatul Pacific West Conference, unde a fost coleg cu Darien McClain.

Comment here