Baschet

La mulți ani, Camil BERCULESCU! Baschetbalistul CSM Târgu Jiu împlinește, astăzi, 23 de ani

Sărbătoritul zilei de astăzi este Camil Berculescu. Baschetbalistul gorjean împlinește astăzi 23 de ani. La zi aniversară îi urăm sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! La mulți ani, Camil Berculescu!

La mulţi ani, Camil! Cum petreci de ziua ta?

Camil Berculescu: Mulțumesc. Cred că împreună cu familia și cu un grup restrâns de prieteni, pentru că așa este situația acum. În plus, voi viziona și meciurile pe care le-am disputat la Timișoara.

Camil, a trecut prima parte a campionatului. O concluzie după turul de campionat. Se putea mai mult?

Camil Berculescu: Întotdeauna este loc de mai bine. Din câte am văzut și simțit, echipa a dat tot ce a fost mai bun. Atitudinea fiecaruia dintre noi a fost una corectă.

Care este obiectivul pentru partea a doua a campionatului?

Camil Berculescu: După acest start de retur pot spune că mai avem de acoperit niște lacune colective. Spre exemplu, în meciul cu CSM Galați, din păcate, nu am reușit să fructificăm în ofensivă niște mingi foarte importante, care decideau cu siguranță direcția meciului. Ne vom reîntoarce în sala de acasă și vom pregăti urmatorul turneu, în care ne dorim să jucăm cel mai bun baschet al nostru. Sunt sigur că vom reuși să exploatăm adevaratul potențial al acestei echipe.

Pe plan personal ce îți doresti de la 2021?

Camil Berculescu: Pe plan personal îmi doresc sănătate, iubire și putere de muncă, restul vine de la sine.

Camil Berculescu 

Data nașterii: 17.03.1998
Localitate: Târgu Jiu
Post: Poate evolua pe pozițiile 1-2-3

Comment here