Handbal

La mulți ani, Ana Maria DIACONESCU! Jucătoarea CSM împlinește, astăzi, 19 ani

Astăzi o sărbătorim pe Ana Maria Diaconescu, prilej cu care îi urăm sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! La multi ani, Ana Maria! Extrema dreaptă a CSM-ului va evolua și sezonul viitor pentru echipa orașului în care s-a născut.

Tânără și ambițioasă, gorjeanca Ana Maria își dorește să contribuie la realizarea obiectivului clubului din Târgu Jiu, promovarea în Liga Florilor.

Născută în Târgu Jiu, pe 10 noiembrie 2001, Ana Diaconescu a început handbalul la LPS Târgu Jiu. Aici și-a petrecut aproape întreaga perioadă a junioratului. Ana a plecat pentru scurt timp, sub formă de împrumut la CSS Petroșani, pentru a ajuta echipa din județul vecin. Acolo, Ana a evoluat câteva etape și a participat cu echipa hunedoreană la un turneu internațional la Veszprem, în Ungaria. Ana Diaconescu a trecut, tot sub formă de împrumut, și pe la HCM Craiova, echipă cu care a participat anul trecut la un turneu semifinal. Pasul către senioare l-a făcut la LPS Târgu Jiu, iar din vara anului 2019 a trecut la CSM Târgu Jiu.

Comment here