Handbal

La mulți ani, Alina CIUCHIATU! Jucătoarea CSM împlinește, astăzi, 20 de ani / Alina Ciuchiatu: „Suntem motivate pentru a obține încă 3 puncte cu Reșița în lupta pentru promovare”

Astăzi o sărbătorim pe Alina CIUCHIATU, prilej cu care îi urăm sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! Gorjeanca Alina Ștefania Ciuchiatu a împlinit 20 de ani și evoluează pe postul de portar. Cel mai frumos vis ar fi ca să promoveze pe prima scenă a handbalului românesc. Alina a debutat la nivel de senioare în Divizia A cu CSM Târgu Jiu și este la al treilea sezon alături de echipa din Târgu Jiu și este foarte aproape de o promovare în Liga Florilor.

La zi aniversară am stat de vorbă cu Alina Ciuchiatu, care își va sărbători ziua de naștere alături de colege, la antrenament, pregătind meciul cu Reșița. 

Alina, La mulți ani și mult succes în cariera ta!

Alina Ciuchiatu: Mulțumesc frumos!

Cum sărbătorești ziua de naștere?

Alina Ciuchiatu: Îmi sărbătoresc ziua la antrenament, alături de a doua mea familie, CSM Târgu Jiu.

Cum a fost la Bistrița?

Alina Ciuchiatu: Așa cum preconizam, meciul de la Bistrița nu a fost deloc ușor. Am întâlnit o echipa tânără, dar puternică și care cu siguranță și-a dorit să ne învingă. Am arătat însă că noi suntem o echipă care nu cedează și care își ridică nivelul de joc atunci când întâlnește un adversar apropiat ca valoare.

CSM Târgu Jiu este lider în acest moment și cu cele mai mari șanse a de a termina pe primul loc. Cum vezi în continuare lupta pentru promovare?

Alina Ciuchiatu: Da, este adevărat, avem 10 victorii din tot atâtea meciuri, și în acest moment ne dorim mai mult ca orice să continuăm pe aceași linie. Mai este mult de muncă până la sfârșitul anului competițional, dar sper eu ca parcursul nostru să fie la fel de bun că până acum. Rămânem concentrate și motivate, și tratam fiecare meci cu seriozitate.

Vine meciul cu Reșița. Cum crezi că va fi partida?

Alina Ciuchiatu: Meciul de sâmbătă nu va fi unul ușor. Așa cum am spus fiecare echipa își dorește în acest moment să ne pună probleme. Deși este o echipă cu puțină experiență, sunt convinsă că și Reșița va încerca să ne pună în dificultate, dar suntem motivate pentru a obține încă 3 puncte în lupta pentru promovare.

O dorință de ziua ta de naștere!

Alina Ciuchiatu: În acest moment cel mai important pentru mine este să fiu sănătoasă și să îmi pot ajuta echipa pentru îndeplinirea obiectivului.

Născută pe meleaguri gorjene, pe 4 februarie 2002, la Târgu Cărbunești, Alina a făcut primii pași în handbal la Târgu Jiu, la junioarele de la LPS. S-a făcut repede remarcată și a ajuns la Centrul Național de Excelență din Vâlcea, unde și-a încheiat perioada de juniorat. Alina a debutat la nivel de senioare în Divizia A cu CSM Târgu Jiu.

 

Ciuchiatu Alina Ștefania
Data nașterii: 04.02.2002
Locul nașterii: Târgu-Cărbunești, Jud. Gorj
Postul: Portar
Junioare: LPS Târgu-Jiu, Centrul Național de Excelență din Vâlcea
Senioare: CSM Târgu Jiu

Comment here