Handbal

Divizia A, Seria B / Sâmbătă, 5 februarie, ora 13.00 / CSM Târgu Jiu – CSU Reşiţa / Bianca Stanca: „Vom avea grijă să facem un meci bun și să ne continuăm drumul către Liga Florilor”

Handbalistele CSM Târgu Jiu vor să încheie în forță turul de campionat cu o nouă victorie. Din postura de lider al Seriei B, cu 10 victorii consecutive, CSM Târgu Jiu pornește ca favorită în partida de sâmbătă, iar adversarul, CSU Reșița, este unul accesibil. Însă elevele lui Liviu Andrieș dau asigurări că vor trata meciul cu maximă seriozitate. „Vom avea grijă să facem un meci bun și să ne continuăm drumul către Liga Florilor”, ne-a asigurat Bianca Stanca. Extrema CSM-ului și-a revenit la timp după o ușoară accidentare și a pus umărul la victoria de pe terenul Bistriței. CSM Târgu Jiu va juca cu CSU Reșița, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 13.00.

Cum a fost meciul de la Bistrița?

Bianca Stanca: Mereu este mai dificil să joci în deplasare, mai ales pe terenul unei echipe ca Bistrița, care are o susținere foarte mare, fetele de acolo sunt puternice si determinate, dar pentru noi nu a contat nimic. Am intrat pe teren pentru a demonstra ce putem face, am pornit cu determinare și cu dorința de a aduce cele 3 puncte acasă. Și am reușit.

Ce înseamnă victoria de la Bistrița în lupta pentru promovare?

Bianca Stanca: Victoria de la Bistrița ne ajută să ne menținem poziția de lider și ne dă mai multă încredere în lupta pentru promovare.

Urmează Reșița. Cum vezi partida cu Reșița?

Bianca Stanca: Orice meci îl jucăm cu determinare și ambiția de a câștiga, și așa o să se întâmple și în partida cu Reșița. Suntem unite și ambițioase, și vom avea grijă să facem un meci bun și să ne continuăm drumul către Liga Florilor.

Comment here