FotbalJuniori

Campionatul Județean U15, Etapa 7, Sâmbătă, 19 noiembrie, ora 13.30 / Juniori C vor să încheie turul pe primul loc / CSM Târgu Jiu – CS Parângul Bumbești Jiu

Sâmbătă, 19 noiembrie, echipa de fotbal Juniorii C a CSM Târgu Jiu, pregătită de Alin Poenaru şi Cătălin Trofin, va disputa ultima etapă a turului din Campionatul Judeţean U15, pe teren propriu, cu CS Parângul Bumbești Jiu. Partida, care se va disputa pe terenul sintetic din Complex Sportiv  din Târgu Jiu, contează pentru etapa a-7-a și va începe la ora 13.30.

Echipa de Juniorii C a CSM Târgu Jiu vrea să încheie turul de campionat cu o victorie și să intre în vacanța de iarnă din postura de lider a Campionatului Județean U15. Grupa antrenată de Alin Poenaru și Cătălin Trofin trebuie să treacă, pe teren propriu, de gruparea de la Bumbești Jiu, CS Parângul. Alin Poenaru are încredere în jucătorii săi, o generație de tineri fotbaliști talentați și ambițioși, că vor încheia turul de campionat pe primul loc. 

Alin Poenaru, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori C:”Este ultimă etapă a turului și sperăm să intrăm în vacanța de iarnă cu o victorie, ceea ce ar însemna și primul loc în clasament. Este o generație bună de copii și sper că vor reuși să-și facă o cariera în fotbalul de performanță. Noi antrenorii vom face tot posibilul să-i ajutăm să ajungă acolo unde își doresc, iar pentru asta trebuie să mulțumim domnului primar Marcel Romanescu și domnului director Robert Bălăeț, care fac tot posibilul să avem toate condițiile necesare pentru antrenament și joc. Pe această cale îi transmitem domnului director Robert Bălăeț cât mai multe realizări alături de CSM Târgu Jiu și un călduros ”La mulți ani!”

CSM Târgu Jiu Juniori C-Grupa 2009: Alexandru Anghel, Raul Bîrsăscu, Răzvan Vasiloiu, Dragoș Mărăşescu, Fabian Oiță, Lorenzo Nistor, Andrei Vintilescu, Darius Ciocioman, Eduard Camin, Alexandru Gurică, Ianis Văcaru, David Radu, Ştefan Breazu, Gabriel Fometescu, Ianiss Cosacu, Andrei Stângaciu, Darius Holdon. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin. 

JUNIORI C
Campionatul Județean U15
Stadion Municipal, Complex Sportiv Târgu Jiu
Sâmbătă, 19.11.2022, Ora 13.30
Etapa a-7-a
CSM Târgu Jiu – CS Parângul Bumbești Jiu 

Comment here