FotbalJuniori

Juniorii E CSM Târgu Jiu2, o nouă victorie în campionat. Joi, 10 noiembrie, băieții lui Florin Popete și Adi Popescu au trecut de LPS Târgu Jiu

Juniorii E, pregătiţi de Florin Popete şi Adi Popescu, au înregistrat o nouă victorie în campionat. Juniorii CSM Târgu Jiu au trecut la limită de LPS Târgu Jiu. Meciul a contat pentru etapa a-11-a din campionatul judeţean rezervat juniorilor E. 

Joi, 10 noiembrie, pe terenul sintetic din Complexul Sportiv, echipele de juniori E ale CSM Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu au oferit un meci foarte frumos, echilibrat, cu goluri multe și cu reușite spectaculoase. Elevii pregătiți de Florin Popete și Adi Popescu au confirmat faptul că sunt pe un trend ascendent și s-au impus în fața celor de la LPS Târgu Jiu. pentru CSM Târgu Jiu au marcat Fabian Dănescu 2g, Darius Iordache 2g și Alexandru Militaru 1g.

Florin Popete și-a felicitat băieții pentru modul în care au abordat partida.

Florin Popete, antrenor CSM Târgu Jiu2 Juniori E: ”Așa cum am spus înainte de meci, ne așteptam la o confruntare echilibrată. A fost un meci în care am întânit o echipă apropiată valoric de echipa noastră. Pot spune că am dominat meciul din primul până în ultimul minut, și doar ratările foarte multe și unele nesincronizări în apărare au făcut că scorul să fie așa strâns. Mi-am pus mari speranțe în câștigarea acestui meci și vreau să le mulțumesc copiilor pentru modul în care au abordat partida și pentru implicare”.

CSM Târgu Jiu2, Juniori E Grupa 2012-2013: Bogdan Catană, Darius Iordache, Fabian Dănescu, Eduard Belgiu, Patrick Ularu, Dragoş Bunea, Ianis Cocheci, Ioan Dănău, Eduard Zlate, Sandu David, Gill Balint, Ionuţ Croitoru, Luca Negrea, Alexandru Militaru, Alex GămanAntrenori: Florin Popete şi Adrian Popescu.

Comment here