HandbalJuniori

Duminică, 13 noiembrie, Juniorii 4 CSM Târgu Jiu vor participa la Trofeul Oltenia Juniori 4 Masculin, Ediția 8

Final de săptămână plin pentru grupele de handbal juniori 3 și 4 ale CSM Târgu Jiu, atât la masculin, cât și la feminin. Echipele pregătite de Vali Popescu, Radu Costel și Paula Pagnejer vor evolua sâmbătă și duminică, 12 noiembrie, respectiv, 13 noiembrie, la Pitești, Caracal, Petroșani și la Târgu Jiu în competițiile în care sunt angrenate. 

Sub îndrumarea antrenorului Vali Popescu, echipa de handbal masculin Juniori 4 a CSM Târgu Jiu va participa la Trofeul Oltenia, ediția a-8-a, competiție care precede meciurile din campionat și cuprinde mai multe turnee. Primul dintre aceste turnee se desfășoară la Pitești, duminică, 13 noiembrie, în sala Școlii Nr 13 Trivale ”Mircea Cel Bătrân”. Pe lângă CSM Târgu Jiu, la acest turneu participă echipele  LPS Târgu Jiu, CSS Craiova, ACS Danubius Corabia, CSS Drobeta Turnu Severin și CS Viitorul Pitești. 

În cadrul Turneului 1, CSM Târgu Jiu va juca două partide, ambele confruntări vor avea loc duminică, 13 noiembrie. Tinerii handbaliști vor juca cu ACS Danubius Corabia, de la ora 11.40, și cu CSS Drobeta Turnu Severin, de la ora 15.10. 

Vali Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori 4: ”La această categorie de vârstă campionatul începe mai târziu, iar aceste turnee sunt foarte bune. Copii vor avea parte de meciuri până la startul campionatului. În ceea ce privește jocul, sper să etalăm un handbal plăcut, să punem în practică ceea ce am făcut la antrenamente, dar cel mai important, îmi doresc ca la finalul fiecărui meci să-i văd bucuroși”.

CSM Târgu Jiu Juniori 4: Robert Guran, Mihai Ularu, Patrick Ularu, Cătălin Popescu, Mihnea Ciobanu, David Bîrlete, Vlad Călinoiu, Alexandru Penescu, Darius Beuran, Bogdan Ștefurac, David Popara, Ștefan Stănoiu Cazacu, Mihai Bordușanu, Tudor Manda. Antrenor: Vali Popescu.

Iată programul complet al Turneului 1 de la Pitești. 

La ei începe campionatul mai târziu si pt. a avea si ei mai multe meciuri se organizeaza acest turneu care este foarte bun pt. ei. Primul este asta la Pitesti urmeaza la Severin dupa cum se vede in programul pe care l-am trimis, va mai fi înca unul anul viitor dar nu sa stabilit data si locatia. Singurul lucru pe care-l doresc de la ei este ca la finalul fiecarui meci sa-i vad bucurosi

Comment here