HandbalJuniori

Juniorii 3, deplasare la Caracal. CN Juniori 3, Etapa 4 / Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 12.00: CSS Caracal – CSM Târgu Jiu

În acest weekend se reia Campionatul Național rezervate juniorilor 3. Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu va juca sâmbătă, 12 noiembrie, pe terenul echipei CSS Caracal. Partida, care va începe la ora 12.00, contează pentru etapa a-4-a din Seria F.

După o pauză de aproape o lună de zile, campionatul la nivel de juniori 3 programează o nouă rundă de meciuri. Tinerii handbaliștii de la CSM Târgu Jiu, antrenați de Vali Popescu, reiau seria meciurilor din campionat cu o partidă în deplasare, pe terenul echipei CSS Caracal. Se anunță un meci echilibrat, cele două echipe fiind vecine de clasament. Gazdele sunt pe locul 3, în timp ce gruparea gorjeană este pe 4 în clasamentul Seriei F. Vali Popescu speră ca elevii săi să intre cu încredere pe teren, pentru a putea scoate un rezultat pozitiv din această deplasare. 

”Jucăm cu o echipă ceva mai apropiată valoric de nivelul nostru. Mă aștept la un meci echilibrat, dar sper ca băieții mei să joace fără emoții. Dacă abordăm meciul cu încredere, cu siguranță putem face o figura frumoasă la Caracal”, a declarat Vali Popescu, antrenorul juniorilor 4 CSM Târgu Jiu. 

CSM Târgu Jiu Juniori 3: David Bîrlete, Robert Guran, Vlad Călinoiu, Darius Beuran, Ștefan Stănoiu Cazacu, David Ularu, Cătălin Popescu, Mihnea Ciobanu, Dario Bălan, Andrei Anuțoiu, Mario Stancu, Yanis Penescu, Luca Hortopan, Vlad Mezdrea, Andrei Mornea, David Honcioiu. Antrenor: Vali Popescu. 

JUNIORI 3
Campionatul Naţional Juniori 3
Caracal, Sala Sporturilor
Seria F, Etapa 4
Sâmbătă, 12.11.2022, Ora 12.00
CSS Caracal – CSM Târgu Jiu

Comment here