FotbalJuniori

Juniorii D și E CSM Târgu Jiu, început perfect de săptămână. Au câștigat duelurile cu ACS Atomic Lions. Urmează alte două etape în această săptămână

Săptămână plină pentru Juniorii D și E de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu. Cele două grupe au început săptămâna cu victorii în fața celor de la ACS Atomic Lions. Miercuri, 26 octombrie, juniorii se pregătesc pentru o etapă intermediară, contra celor de la CS Minerul Motru, iar duminică se vor deplasa la Bumbești Jiu, pentru duelul cu grupele similare de la CS Parângul Bumbești Jiu.

Sub privirile oficialilor de la CSM Târgu Jiu, luni, 24 octombrie, pe terenul sintetic din Complexul Sportiv, cele două grupe de la CSM Târgu Jiu Juniorii D și E au jucat cu grupele similare de la clubul ACS Atomic Lions. Juniorii E au evoluat de la ora 10.00, iar Juniorii D, de la ora 11.30. Juniorii lui Bobi Staicu și Mario Găman, în ciuda faptului că au câștigat meciurile fără probleme, au părut ușor deconectați  pe parcursul partidelor disputate. 

”Chiar dacă elevii noștri au reușit să se impună la scor în fața celor de la Atomic Lions, jocul a lăsat de dorit, probabil juniorii au crezut că dacă sunt în vacanță cu școala, au vacanță și la fotbal. Dar, cum am mai spus, nu rezultatele sunt pe primul loc la această vârstă, exigența noastra constă în disciplină, jocul colectiv și tehnica individuală, cu toate acestea știm că la această vârstă copiii se confruntă și cu oscilații în joc”, a declarat Bobi Staicu, care a făcut o scurtă analiză a partidelor de luni. 

Juniori E

Târgu Jiu Complex Sportiv – Teren Sintetic
Luni 24.10.2022 / Ora 10.00
ACS Atomic Lions – CSM Târgu Jiu 

În victoria obținută de Juniorii E, pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Casian Schînteie, Raul Grindeanu, Sebi Nicolcescu și Mario Pană. 

CSM Târgu Jiu Juniori E – Grupa 2012: Anghel Mihnea(gk), Dobre Rareș, Ciulavu Denis, Grindeanu Raul, Neferu Alexandru, Fîciu Ianis, Schinteie Casian, Neferu Răzvan, Țacu Robert, Neamțu David, Covercă Jaiden, Chirțibus Laurențiu, Nicolcescu Sebastian, Pană Mario, Ricu Denis, Stoenescu Sebi, Popescu Radu. Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu. 

Juniori D

Târgu Jiu Complex Sportiv – Teren Sintetic
Luni 24.10.2022 / Ora 11.30
ACS Atomic Lions – CSM Târgu Jiu 

În victoria obținută de Juniorii D, pentru CSM Târgu Jiu au marcat: David Bucă, Gabriel Ilinca, Rareș Motorga, Ianis Lunceanu, Sebi Folcuț, Andrei Pop și Mario Ghinea.

CSM Târgu Jiu Juniori D – Grupa 2011: Popescu Ștefan(gk), Grecu Tudor, Hodoiu Gabriel, Gureanu Mario, Bucă David, Ilinca Gabriel, Hodoiu Cristian, Lumezeanu Radu, Teodorescu Radu, Ionică Andrei, Băloi Matei, Stăniloiu Leonard, Pop Andrei, Ghinea Mario, Folcuț Sebi, Neamțu Robert, Ivașcu Rareș, Lunceanu Ianis, Predescu Radu, Pescartu Radu, Benegui Mario, Motorga Rareș, Dima David. Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu. 

Săptămâna de fotbal continuă pentru juniorii antrenați de Mario Găman și Bobi Staicu cu o etapă intermediară, miercuri, 26 octombrie, pe teren propriu, cu Minerul Motru, iar la finalul săptămânii, duminică, 30 octombrie, în deplasare, pe terenul echipei CS Parângul Bumbești Jiu.

JUNIORI D
Târgu Jiu Complex Sportiv – Teren Sintetic
Miercuri 26.10.2022 / Ora 09.00
CSM Târgu Jiu – Minerul Motru

JUNIORI E
Târgu Jiu Complex Sportiv – Teren Sintetic
Miercuri 26.10.2022 / Ora 11.00
CSM Târgu Jiu – Minerul Motru

JUNIORI D
Bumbești Jiu, Stadion Orășenesc
Duminică 30.10.2022 / Ora 10.00
CS Parângul Bumbești Jiu – CSM Târgu Jiu 

JUNIORI E
Bumbești Jiu, Stadion Orășenesc
Duminică 30.10.2022 / Ora 12.00
CS Parângul Bumbești Jiu – CSM Târgu Jiu 

Comment here