FotbalJuniori

Juniorii D CSM Târgu Jiu2, victorie în ultimul meci pe teren propriu din acest an. Grupa lui Florin Popete și Cătălin Trofin a câștigat, la limită, cu CS Jiul Rovinari2

CSM Târgu Jiu2 Juniori D, echipă pregătită de Florin Popete şi Cătălin Trofin, a câștigat, la limită, confruntarea cu CS Jiul Rovinari2. A fost a doua victorie din campionat pentru Juniorii D CSM Târgu Jiu2. Meciul, care s-a disputat sâmbătă, 19 noiembrie, pe terenul sintetic din Complexul Sportiv, a contat pentru etapa a-12-a din cadrul campionatului județean rezervat juniorilor D

Pentru Grupa 2010, antrenată de Florin Popete și Cătălin Trofin, a fost ultimul meci de pe teren propriu din acest an. Juniorii CSM-ului au venit la stadion hotărâți să încheie anul cu o victorie. Au crezut în șansa lor și au reușit să se impună, la limită, în fața colegilor de la Jiul Rovinari2. Chiar dacă scorul nu o arată, juniorii lui Florin Popete au fost cei care au dominat meciul și au confirmat faptul că sunt pe un trend ascendent. La final, antrenorul și-a felicitat jucătorii pentru victoria obținută. Golurile CSM-ului au fost marcate de David Feroiu și Patrick Drugea.

Florin Popete, antrenor CSM Târgu Jiu2 Juniori D: ”Un meci bun cu o echipa arțăgoasă care și a dorit și ea victoria. Eu cred că am dominat meciul de la început până la sfârșit, în care ne-am creat destule ocazii și dacă eram mai lucizi în fața porții puteam să înscriem mai mult. Felicitări juniorilor pentru efortul depus si pentru victorie”.

În vestiar a fost bucurie mare. A fost o zi în care copii s-au bucurat din plin de fotbal și de o nouă victorie pe deplin meritată. 

Vă reamintim că juniorii D vor intra în pauza competițională, dar vor continua antrenamentele sub comanda antrenorilor Florin Popete și Cătălin Trofin. Pentru ei campionatul se va relua, cel mai probabil, în luna februarie.

JUNIORI D
Campionatul Județean Juniori D
Complex Sportiv Târgu Jiu, Teren Sintetic
Sâmbătă, 19.11.2022, Ora 11.00
Etapa a-12-a
CSM Târgu Jiu2 – CS Jiul Rovinari2

CSM Târgu Jiu2 Juniori D, Grupa 2010: Gugu Sârbu, David Feroiu, Robert Bibanu, Darius Peagu, Mihai Marcu, Dan Dăianu, Patrick Drugea, Ianis Miuţ, Andrei Dănescu, Ianis Sandu, Raul Burlan, Vlad Popescu, Sergiu Vlădescu, Dragoș Leuștean, Tudor Manasia, Ștefan Căldăraru, Eduard Vlădaia, Rareș Orzan. Antrenori: Florin Popete şi Cătălin Trofin.

Comment here