FotbalJuniori

Campionatul Județean U15 / Juniorii C au încheiat turul pe primul loc / CSM Târgu Jiu – CS Parângul Bumbești Jiu 5-0 / Galerie FOTO

Echipa de fotbal Juniori C a CSM Târgu Jiu, pregătită de Alin Poenaru şi Cătălin Trofin, a câștigat meciul de pe teren propriu, cu CS Parângul Bumbești Jiu, scor 5-0 și este liderul clasamentului la finalul turului. Partida, care s-a disputat pe Stadionul Municipal, a contat pentru etapa a-7-a, ultima a turului din Campionatul Judeţean U15.

Echipa de Juniori C a CSM Târgu Jiu a încheiat turul de campionat cu o victorie și a intrat în vacanța de iarnă din postura de lider al Campionatului Județean U15. Rezultatul de astăzi le-a asigurat juniorilor C de la CSM Târgu Jiu primul loc la golaveraj în fața celor de la Jiul Rovinari, după prima parte a campionatului.

Grupa antrenată de Alin Poenaru și Cătălin Trofin a reușit o victorie clară, pe teren propriu, împotriva echipei de la Bumbești Jiu, CS Parângul, scor 5-0. Alin Poenaru și-a felicitat jucătorii pentru victorie, dar și pentru parcursul excelent din turul de campionat.

Alin Poenaru, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori C:”A fost un meci la discreția noastră, dominat de la început până la final. După părerea mea a fost cel mai bun meci făcut de băieți în această toamnă. Astăzi am avut răbdare la construcție reușind în multe momente ale jocului să avem 15 pase fără ca adversarul să atingă mingea. Felicitări copiilor pentru victoria de astăzi și pentru parcursul de până acum din campionat”

Golurile CSM Târgu Jiu au fost marcate de: Eduard Camin 2g, Ianis Văcaru 2g și Andrei Vintilescu 1g.

CSM Târgu Jiu Juniori C-Grupa 2009: Alexandru Anghel, Raul Bîrsăscu, Răzvan Vasiloiu, Dragoș Mărăşescu, Fabian Oiță, Lorenzo Nistor, Andrei Vintilescu, Darius Ciocioman, Eduard Camin, Alexandru Gurică, Ianis Văcaru, David Radu, Ştefan Breazu, Gabriel Fometescu, Ianiss Cosacu, Andrei Stângaciu, Darius Holdon. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin. 

JUNIORI C
Campionatul Județean U15
Stadion Municipal, Complex Sportiv Târgu Jiu
Sâmbătă, 19.11.2022, Ora 13.30
Etapa a-7-a
CSM Târgu Jiu – CS Parângul Bumbești Jiu 5-0

Comment here