FotbalJuniori

Juniorii C – Grupa 2009, victorie clară pe Stadionul Municipal. CSM Târgu Jiu – AS Știința Turburea 7-0 / Galerie Foto-Video

Juniorii C ai CSM Târgu Jiu au făcut spectacol sâmbătă, 24 septembrie, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Pe arena pe care evoluează și echipele din Liga 1, juniorii lui Alin Poenaru și Cătălin Trofin au trecut fără probleme, scor 7-0, de AS Știința Turburea.  

Sub privirile primarului Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care și-a dorit ca acest meci să se dispute pe terenul central, pentru a le oferi copiilor bucuria de evolua pe același teren pe care au jucat și starurile din Liga 1, dar și a directorului clubului, Robert Bălăeț, Grupa 2009 a oferite momente de fotbal excepțional, gustate din plin de spectatorii care au venit să-i vadă pe cei mici. Pe terenul pe care și tatăl său a marcat cu ani în urmă goluri importante, seria reușitelor celor de la CSM Târgu Jiu a fost deschisă de Andrei Vintilescu. Echipa din Târgu Jiu și-a continuat jocul bun și golurile au venit de la sine. Alex Gurică, Ianis Văcaru, Fabian Oiță și Eduard Camin și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor. Andrei Vintilescu a mai punctat o dată pe parcursul meciului, iar rezultatul final nu mai lasă loc de comentarii. CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme și are un început de campionat excepțional.

Alin Poenaru, antrenor Grupa 2009-Juniori C: ”Un meci jucat cu zâmbetul pe buze, dar cu emoții ținând cont că am jucat pe terenul municipal. Copiii au fost entuziasmați de faptul că s-au schimbat în același vestiar în care s-au schimbat și jucătorii de liga 1. Vreau să mulțumim domnului primar Marcel Romanescu pentru surpriza făcută de a juca pe Stadionul Municipal și pentru că este alături de noi în dezvoltarea fotbalului juvenil și în a avea toate condițiile la antrenament și jocurile oficiale”.

Final de meci cu bucurie în vestiarul CSM Târgu Jiu.

Juniori C / Grupa 2009

CSM Târgu Jiu – AS Știința Turburea  7-0
Sâmbătă, 24 septembrie, Ora 11.00
Stadionul Municipal din Târgu Jiu
CSM Târgu Jiu Juniori C-Grupa 2009: Eduard Camin, Lorenzo Nistor, Dragoş Mărăşescu, Andrei Vintilescu, David Stoiconiu, Radu David, Alexandru Fometescu, Ianiss Cosacu, Darius Holdon, Andrei Stângaciu, Raul Bîrsăscu, Alexandru Gurică, Ştefan Breazu, Darius Ciocioman, Ianis Văcaru, Răzvan Vasiloiu, Fabian Oiţă, Robert Roșca, Eric Șerban, Răzvan Manolache, Ruben Popescu, Alexandru Anghel. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin. 

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Andrei Vintilescu 2g, Alex Gurică 1g, Ianis Văcaru 1g, Fabian Oiță 1g, Eduard Camin 1g. 

GALERIE FOTO

Comment here