BaschetJuniori

Echipa de baschet masculin U15 a CSM Târgu Jiu a participat în acest weekend la primul lor turneu oficial. REZULTATE

Echipa de baschet masculin U15 a CSM Târgu Jiu a participat în acest weekend la primul lor turneu oficial. Secţia de baschet a CSM Târgu Jiu are din acest sezon, în premieră, o grupă de juniori U15, care a fost înscrisă în Campionatul Naţional. Adrian Roşu, expert sportiv, coordonatorul secţiei de baschet a CSM Târgu Jiu este cel care pregăteşte Grupa U15. 

Tinerii baschetbalişti au pierdut cele trei meciuri disputate în cadrului Turneului 1 din Grupa F, din care mai fac parte CSM CSU Oradea, ACS Baller Bucureşti şi CŞS Târgu Jiu. Turneul a fost organizat de Clubul Şcolar Sportiv din Târgu Jiu şi s-a disputat pe 24 şi 25 septembrie în Sala de Sport a CN ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu a pierdut meciul de debut cu ACS Baller Bucureşti, scor 29-56. În meciul doi, puternica formaţie a CSM Oradea s-a impus cu 104-35. În ultimul meci s-au întâlnit cele două reprezentante ale Gorjului în Grupa F, CSM Târgu Jiu şi CŞS Târgu Jiu. Câştig de cauză a avut echipa care a şi organizat turneul, CŞS Târgu Jiu, care s-a impus cu 65-34. În ciuda celor trei înfrângeri, Adrian Roşu a fost mulţumit de modul în care băieţii săi au respectat ceea ce au pregătit la antrenamente, având în vedere că echipa a avut doar două săptămâni la dispoziţie în această formulă pentru a pregăti primul turneu. Roşu speră ca în următoarea perioadă de antrenamente, până la următorul turneu, să remedieze deficienţele apărute în jocul echipei sale. Iată ce ne-a declarat imediat după turneu, antrenorul Adrian Roşu.

Adrian Roşu, antrenor Grupa U15: ”A fost un turneu dificil pentru noi având în vedere puţinul timp de care am beneficiat împreună. Se vede că am avut doar două săptămâni de baschet în care să pregătim filosofia de joc. Am făcut foarte multă cantitate în aceste două săptămâni şi obiectivul de turneu stabilit împreună cu jucătorii a fost să vedem calitate. Cred că în proporţie de 70% ne-am îndeplinit obiectivul. În acelaşi timp s-au observat şi lacunele pe care le avem şi mă voi asigura că până la urmatorul turneu să le remediem. Băieţii au fost foarte implicaţi, au respectat planul de joc în măsura în care au putut şi sunt mândru de ei. Mă bucur că nu se îmbată cu apă rece şi că vor în continuare să muncească, pentru a se dezvolta. Altceva ce mă bucură este că şi cei care nu au intrat în lot pentru acest turneu au venit la meci şi ne-au susţinut. Asta înseamnă dedicare pentru echipă, în ciuda ego-ului”.

CSM Târgu Jiu U15: Aurelian Lucian Toma, David Nicolae Scrădeanu, Rareş Viorel Plăstoi, Arin Florian Plăstoi, Daniel Popescu, Ştefan Daviţoiu, Vladimir Ioan Huzu, Robert Marian Isvoranu, Rareş Toma Bălu, Darius Adrian Anuţa, Robert Daniel Andrei, Vlad Nicolae Bordînc, Antonio Mihai Vlădoiu, Patrik Constantin Logăscu, Luca Andrei Muntean, Vlad Ioan Rădulea, David Rujenescu, Răzvan Ştefan Tătaru, Călin Ştefan Morman. Antrenor: Adrian Roşu. 

PROGRAM TURNEU 1 – U15 M
Târgu Jiu 24 – 25 Septembrie 2022
Sala de Sport C.N. ,,Tudor Vladimirescu”

Sâmbătă 24.09.2022

Meci 1 09:30 CSM Târgu Jiu – ACS Baller Bucureşti 29-56
Meci 3 16:30 CSM Târgu Jiu – CSM CSU Oradea 35-104
Duminică – 25.09.2022
Meci 6 11:30 CSM Târgu Jiu – CŞS Târgu Jiu 34-65

Comment here