Atletism

Andreea Chivoiu, CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la alergare montană pe distanță lungă! Andreea Chivoiu a câștigat cursa de 36 de km de la Câmpulung Moldovenesc 

Atleta Andreea Chivoiu este noua campioană națională la alergare montană pe distanță lungă. Gorjeanca Andreea Chivoiu s-a impus în 4h 02 min în cursa de 36 de km desfășurată sâmbătă, 24 septembrie, la Câmpulung Moldovenesc. FELICITĂRI, ANDREEA CHIVOIU!

O nouă performanță de excepție pentru atletismul gorjean. Andreea Chivoiu, care a fost cooptată în vara acestui an în cadrul secției de atletism a CSM Târgu Jiu, a câștigat etapa finală a Campionatului Național de Alergare Montană pe distanță lungă și a devenit campioana României în cursa de 36 de km. După titlul de campioană națională la senioare pe distanța de 10 km pe șosea, titlu obținut în 2021, Andreea Chivoiu își trece în cont primul titlu de campioană națională în cursele de alergare montană. 

Atletă cu dubla legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, va lua startul și duminică duminică, 25 septembrie, în etapa finală a Campionatului Național de Alergare Montană pe distanță scurtă. Cursa are 12 km și atleta noastră vrea să urce din nou pe podium. Alături de ea va intra în cursa de 12 km și Alina Eremia, cealaltă reprezentantă a CSM Târgu Jiu în competiția de la Câmpulung Moldovenesc. 

INTERVIU ANDREEA CHIVOIU

Felicitări Andreea pentru titlul de campioană națională!

Andreea Chivoiu: Mulțumesc frumos!

Cum a fost cursa?

Andreea Chivoiu: Cursa a fost destul de grea, dar mult mai bună ca anul trecut.

Ce înseamnă pentru tine acest titlu?

Andreea Chivoiu: Acest titlu înseamnă foarte mult pentru mine. Mă ambiționează să muncesc și mai mult și ca de fiecare dată îmi dă curaj pentru viitoarele concursuri.

Ce îți place mai mult, cursa montană sau cursa pe șosea? Care e proba ta favorită?

Andreea Chivoiu: Cel mai mult îmi place cursa pe șosea. Nu pot spune că am o probă favorită, dar din fiecare proba “învăț” câte ceva.

Duminică, o nouă cursă, cea de 12 km. Urci din nou pe podium?

Andreea Chivoiu: Da, bineînțeles, o sa dau tot ce este mai bun ca să ajung din nou pe podium.

Comment here