Fotbal

Juniorii C de la CSM Târgu Jiu au încheiat în forță Campionatul Județean. Grupa lui Alin Poenaru a trecut cu 10-0 de Kinder ML, iar grupa lui Florin Popete cu 4-0 de CS Novaci. Victorie la scor și pentru Juniorii D

Juniorii C de la CSM Târgu Jiu au încheiat în forță Campionatul Județean, ediția 2023-2024. Ambele echipe de juniori C s-au impus fără probleme în ultima etapă. Grupa lui Alin Poenaru a trecut cu 10-0 de Kinder ML, iar grupa lui Florin Popete cu 4-0 de CS Novaci. Și Juniorii D CSM Târgu Jiu, pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu, au câștigat la scor confruntarea cu AS Junior, în timp ce Juniorii E, pregătiți de Adi Popescu, au pierdut, la limită, cu grupa similară de la AS Junior. 

Campionatul Județean rezervat juniorilor C a ajuns la final. Cu un parcurs excelent, ediția 2023-2024, a fost dominată copios de Grupa 2009 a CSM Târgu Jiu, care a devenit campioana Gorjului la nivel de juniori C. Deși campioană cu mult înainte de finalul campionatului, grupa pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin și a respectat statul de lider și a încheiat în forță campionatul, cu un rezultat zdrobitor, 10-0 contra AS Kinder ML. Meciul a curs într-o singură direcție, cu două reprize simetrice. A fost 5-0 la pauză. Băieții lui Poenaru nu au slăbit turația nici după pauză. Au câștigat și repriza secundă tot cu 5-0, pentru un general de 10-0. A fost și o bună oportunitate de pregătire pentru meciul de săptămâna viitoare, când CSM Târgu Jiu, ca reprezentantă a județului Gorj la nivel de juniori C, va juca în faza regională cu campioana din alt județ.

Alin Poenaru, antrenor Juniori C Grupa 2009 CSM Târgu Jiu: ”Meci la discreția noastră. Astăzi ne-a interesat mai puțin rezultatul, important a fost că am reușit să punem în practică ce am lucrat la antrenamente. Sper sa reușim săptămâna viitoare să ne calificăm mai departe”.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Alberto Pîrvu 3g, Răzvan Vasiloiu 2g, Rareș Băluță 2g, Eduard Cămin 1g, Marian Dodescu 1g, Bogdan Croitoru 1g.

CSM Târgu Jiu Juniori C -Lot grupa 2009: Rareș Băluță, Raul Bîrsescu, Ștefan Breazu-Imre, Eduard Cămin, Darius Ciocioman, Ianiss Cosacu, Bogdan Croitoru, Marian Dodescu, Ayan Dodescu, Alexandru Fometescu, Ionuț Frățilă, Robert Goșea, Alexandru Gurică, Darius Holdon, Răzvan Manolache, Fabian Mărgineanu, Lorenzo Nistor, Fabian Oiță, Alberto Pîrvu, Robert Roșca, Andrei Stîngaciu, Dragoș Tănăsescu, Ianis Văcaru, Mihai Vasiloiu, Andrei Vintilescu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin. 

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 18
TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC
SÂMBĂTĂ, 18 MAI 2024
ORA 16.00
CSM TÂRGU JIU – AS KINDER ML 10-0(5-0)

Și cealaltă echipă de juniori C a CSM Târgu Jiu, Grupa 2010, a încheiat Campionatul Județean cu o victorie. Echipa pregătită de Florin Popete și Cătălin Trofin a trecut cu 4-0 de CS Novaci. Totul s-a decis în prima repriză, când CSM Târgu Jiu a marcat toate cele 4 goluri ale partidei. Florin Popete a schimbat masiv după pauză, iar juniorii săi au dominat și repriza secundă, dar nu au reușit să mai marcheze. Echipa lui Florin Popete s-a clasat pe locul 5, la jumătatea clasamentului, un rezultat foarte bun dacă ținem cont că jucătorii din acestă grupă sunt cu un an sau chiar doi ani mai mici decât majoritatea colegilor din această serie.  

Florin Popete, antrenor Juniori C Grupa 2010 CSM Târgu Jiu: ” Un meci la discreția noastră, pe care l-am dominat în totalitate. După pauză am introdus toți jucătorii și am cam suferit puțin la omogenitate, dar per total am fost mulțumit de jucători. Felicitări pentru victorie tuturor jucătorilor”.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Gabriel Ilinca 2g, Lukas Preda 1g, David Giorgi 1g. 

CSM Târgu Jiu2 Juniori C -Lot grupa 2010: Mihai Ștefan, Alexandru Ciocâlteu, Matei Băloi, Radu David, Dragoș Mărășescu, Raul Burleanu, David Giorgi, David Bucă, Gabriel Ilinca, Rabin Popescu, Mario Gureanu, Mario Ghinea, Lorenzo Nistor, David Feroiu, Andrei Dănescu, Leonard Staniloiu, Bogdan Popescu, Robert Bibanu. Antrenori: Florin Popete și Cătălin Trofin.

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI C
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 18
TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC
SÂMBĂTĂ, 18 MAI 2024
ORA 17.30
CSM TÂRGU JIU2 – CS NOVACI 4-0(4-0)

Juniorii D CSM Târgu Jiu și-au continuat seria victoriilor la scor și în acest weekend, în etapa a 27-a din Campionatul Județean. Echipa pregătită de Mario Găman și Bobi Staicu a dominat categoric duelul cu AS Junior. A fost o ”ploaie” de goluri în poarta celor de la AS Junior. Au înscris pentru CSM Târgu Jiu: Rareș Motorga 7g, Radu Lumezeanu 3g, Robert Iriza 2g, Cristian Hodoiu 2g, Gabriel Hodoiu 1g, Ianis Sandu 1g, Andrei Pop 1g. ”Felicitări tuturor pentru jocul de astăzi. A fost o partidă frumoasă, cu multe goluri, așa cum trebuie să fie la un meci de juniori, unde toată lumea trebuie să fie cu zâmbetul pe buze”, a spus după meci, antrenorul Bobi Staicu. 

LOT CSM TÂRGU JIU 2011: David Bucă, Ianis Ciobanu, Sebastian Folcuț, Tudor Grecu, Mario Gureanu, Gabriel Hodoiu, Cristian Hodoiu, Gabriel Ilinca, Ianis Lunceanu, Radu Lumezeanu, Rareș Motorga, Robert Neamțu, Andrei Pop, Ștefan Popescu, Radu Ciurea Predescu, Ianis Sandu, Radu Teodorescu, Gabriel Truță, Robert Iriza, Radu Flițan. Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu.

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI D
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 27
TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC
SÂMBĂTĂ, 18 MAI 2024
ORA 10.30
AS JUNIOR TÂRGU JIU – CSM TÂRGU JIU

Juniorii E CSM Târgu Jiu, pregătiți de Adrian Popescu, au avut parte de un meci dificil în acest weekend, împotriva grupei similare de la AS Junior, în etapa a 27-a din Campionatul Județean. După victoria la scor din etapa trecută, băieții lui Adi Popescu au pierdut, la limită, partida din acest weekend. 

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat:  Albert Șuvar 2g, Eduard Zlate 1g, Alexandru Găman 1g, Ionuț Stanciu 1g.

LOT CSM TÂRGU JIU JUNIORI E: Luca Dragomir, Ianis Gîrju, Patrick Ularu, Ionuț Popescu, Albert Șuvar, Ionuț Stanciu, Daniel Cocheci, Gill Balint, Mario Zăstran, Bogdan Catană, Dragoș Bunea, David Dumitrescu, Eduard Zlate, Alexandru Găman. Antrenor: Adrian Popescu.

CAMPIONATUL JUDEȚEAN JUNIORI E
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 27
TÂRGU JIU, COMPLEX SPORTIV, TEREN SINTETIC
VINERI, 17 MAI 2024
ORA 17.15
AS JUNIORI TÂRGU JIU – CSM TÂRGU JIU

 

Comment here