HandbalJuniori

Juniorii 3, meci cu liderul Seriei F. Sâmbătă, 15 octombrie, ora 13.30: CSM Târgu Jiu – CSM Progresul Băilești

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu are parte de o confruntare dificilă la finalul acestei săptâmâni. Elevii pregătiți Vali Popescu vor juca sâmbătă, 15 octombrie, cu CSM Progresul Băilești, liderul Seriei F. Meciul, care contează pentru etapa a-3-a din actuala ediție de campionat, este programat de la ora 13.30. ”E clar că ne așteaptă un meci greu. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor și sper ca băieții mei să facă un joc bun”, a declarat antrenorul Vali Popescu, care a prefațat partida cu echipa din Băilești.

Sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, tinerii handbaliști pregătitți de Vali Popescu vor avea parte de un examen destul de dificil în fața echipei de pe primul loc, Progresul Băilești. Băieții lui Vali Popescu s-au pregătit intens însă pentru această partidă și vor să facă un meci cât mai bun. Vali Popescu le cere tinerilor săi jucători să intre în teren cu determinare și concentrare pentru a putea transpune în teren ceea ce au pregătit la antrenamente. CSM Târgu Jiu ocupă locul 3 în clasamentul Seriei F, cu 2p, în timp ce Progresul Băilești este pe primul loc, cu 4 puncte acumulate. 

Vali Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori 3:”Sâmbătă întâlnim echipa clasată pe primul loc în grupa noastră. E clar că ne așteaptă un meci greu. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor și sper ca băieții mei să facă un joc bun. În astfel de partide e nevoie de curaj, de detrminare, dar și de concentrare maximă. Băieții au tras tare la antrenamente în această săptămână și, dincolo de rezultat, sper să avem o exprimare cât mai bună în teren, pentru că avem jucători talentați și cu reale calități în echipa noastră”. 

LOT CSM Târgu Jiu: David Bîrlete, Robert Guran, Vlad Călinoiu, Darius Beuran, Ștefan Stănoiu, David Ularu, Cătălin Popescu, Mihnea Ciobanu, Dario Bălan, Andrei Anuțoiu, Mario Stancu, Luca Hortopan, Vlad Mezdrea, Andrei Mornea, David Honcioiu, Yanis Penescu. Antrenor: Valentin Popescu.

Echipa pregătită de Vali Popescu a fost repartizată în Seria F. Din această serie mai fac parte CSS Caracal, CSS Drobeta Turnu Severin, CSS Râmnicu Vâlcea, CSM Progresul Băilești și LPS Târgu Jiu. 

Campionatul Național Juniori 3
Ediția 2022-2023
Seria F / Etapa 3
Sâmbătă 15.10.2022 / Ora 13.30
Sala Sporturilor din Târgu Jiu
CSM Târgu Jiu – CSM Progresul Băilești

Comment here