JunioriLupte

Lupte / Yanis Peciuc va reprezenta CSM Târgu Jiu în Finala Campionatului Național Juniori 4. Competiția se va desfășura la Târgu Mureș(14-16.10.2022)

Secția de lupte a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă competiție importantă la jumătatea acestei luni. În perioada 14-16 octombrie, orașul Târgu Mureș va organiza Finala Campionatului Național Juniori 4 la lupte libere, lupte greco romane și lupte feminine. CSM Târgu Jiu va fi reprezentată la această competiție de Yanis Peciuc, care va intra pe saltea la categoria 42 de Kg. ”Yanis este foarte bine pregătit din punct de vedere fizic și tehnic. Dacă va respecta indicațiile și nu va face greșeli, cred că se poate întoarce acasă cu un rezultat foarte bun”, a declarat antrenorul Mădălin Gorjanu.  

Sute de tineri luptători din toată țară se vor întrece pentru medalii la Târgu Mureș, în cadrul Finalelor Campionatului Național rezervat juniorilor IV, cu vârsta cuprinsă între 12-13 ani. Printre ei se numără și luptătorul legitimat la CSM Târgu Jiu, Yanis Peciuc. Potrivit antrenorului Mădălin Gorjanu, cel care-l pregătește pe Yanis, turneul de la Târgu Mureș este cel mai important turneu al anului pentru sportivul de 12 ani. În funcție de rezultatul obținut la acest turneu, antrenorul va putea stabilii obiectivul pentru anul viitor. Din păcate, un alt tânăr luptător, Nicolae Curcă, nu va putea participa la acest turneu din cauza unor probleme medicale. 

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: ”La Târgu Mureș va fi cel mai important turneu al anului pentru Yanis! Am decis să participăm din partea CSM Târgu Jiu doar cu Yanis, pentru că este finală de Campionat Național și aici majoritatea luptătorilor au totuși câteva turnee la activ. Va fi o competiție foarte puternică unde se preconizează ca vor fi înscriși peste 350 de copii de la toate cluburile din țara și sper ca parcursul lui Yanis să fie unul cât mai bun. El se va lupta și la anul la această categorie de vârsta și în funcție de prestația de la acest turneu pot trasa un obiectiv clar pentru anul viitor. Yanis este foarte bine pregătit din punct de vedere fizic și tehnic. Dacă va respecta indicațiile și nu va face greșeli, cred că se poate întoarce acasă cu un rezultat foarte bun. Va absenta, din păcate, Nicolae Curcă, din cauze medicale. Chiar dacă mai aveam în vedere doi-trei copii la această categorie de vârstă, am decis că este mai bine ca ei să participe la câteva turnee pe plan local și după ce vor fi pregătiți din toate punctele de vedere, să facă pasul către competițiile puternice”. 

Mult succes, Yanis Peciuc!

Comment here