BaschetJuniori

CSM Târgu Jiu U14 Masculin, un nou turneu pe 15 și 16 octombrie. Juniorii lui Răzvan Bratoloveanu merg la Sibiu pentru Turneul 2 din Grupa 9 / PROGRAM

Final de săptămână plin pentru tinerii baschetbaliști U14 pregătiți de Răzvan Bratoloveanu. Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu se va deplasa în acest weekend la Șura Mică Sibiu, pentru meciurile din cadrul Turneului 2 din Grupa 9. Se vor înfrunta cu ACS Champions București-Craiova, ACS Alpha Sport Team Sibiu și ACS Îngerii Băniei Craiova. Partidele se vor disputa pe 15 și 16 octombrie.

După două săptămâni de antrenamente, juniorii lui Răzvan Bratoloveanu intră din nou în febra meciurilor oficiale. Grupa U14 Masculin merge la Șura Mică Sibiu, pentru meciurile retur din cadrul Grupei a-9-a, în care a fost repartizată gruparea gorjeană. În cele două săptămâni scurse de la primul turneu, antrenorul gorjean a încercat să remedieze deficiențele din jocul echipei sale, pe care le-a sesizat la primul turneu, cel disputat la Craiova. Bratoloveanu, deși are ceva probleme de lot, speră ca băieții lui, cei care fac deplasarea la Sibiu, să facă un turneu bun.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor Grupa U14 masculin CSM Târgu Jiu: ”Ne așteaptă turneul retur al primei faze de calificare, turneu care se va disputa tot în deplasare, de data aceasta la Sibiu. Din păcate, avem câțiva jucători accidentați, dar am mare încredere în toți băieții din lot. Mergem la Sibiu cu gândul să facem trei meciuri cât se poate de bune. Am avut două săptămâni de pregătire în care am încercat să îndreptăm greșelile pe care le-am făcut în primul turneu dela Craiova, dar și să pregătim meciurile foarte bine, mai ales că acum ne și cunoaștem adversarii. Sunt sigur că dacă băieții vor juca cu entuziasm și curaj din prima secundă, avem șanse să ne întoarcem acasă cu rezultate pozitive”.

LOT CSM Târgu Jiu Baschet Masculin U14: Vlad Ioan Rădulea, Lucian Aurelian Toma, Radu Alexandru Popescu, Edward Nagy, David Ioan Pană, Răzvan Cristian Simionescu, Gabriel Tismănaru, Rareş Andrei Sgondea, Vladimir Constantin Gugea, Luca Pop Manta, Alexandru Cristian Diaconu, Rareş Haiducescu, Horia Hulea, Călin Ştefan Muntean, Vlad Mihai Plăstoi, Constantin Marian Sprâncenatu, Ioan Ayan Irod, Mihnea Grecu, Armand Gabriel Ciochină, Mihai Valentin Bunea. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Campionatul Național U14 Masculin
Ediția 2022-2023
Grupa 9 / Turneul 2 
15-16.10.2022
Șura Mică Sibiu 
Meci 1
Sâmbătă 15.10.2022 / Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – ACS Champions București-Craiova
Meci 2
Sâmbătă 15.10.2022 / Ora 19.30
CSM Târgu Jiu – ACS Alpha Sport Team Sibiu
Meci 3
Duminică 16.10.2022 / Ora 11.00
CSM Târgu Jiu – ACS Îngerii Băniei Craiova

Comment here