HandbalJuniori

Juniorii 3 CSM Târgu Jiu, victorie clară cu CSS Rm. Vâlcea, scor 42-21. Handbaliştii pregătiţi de Vali Popescu au terminat anul pe locul 2 în Seria F. Galerie FOTO

Sâmbătă, 10 decembrie, Juniorii 3 CSM Târgu Jiu au început în forţă returul din Seria F a Campionatului Național, cu o victorie extrem de clară, scor 42-21, în faţa echipei CSS Râmnicu Vâlcea. CSM Târgu Jiu a încheiat anul pe locul 2 în Seria F. Meciul a contat pentru etapa a-6-a și a fost ultimul din acest pentru juniorii 3. 

Juniorii 3 au început returul din Seria F cu dreptul şi au înregistrat a treia victorie consecutivă în campionat. Tinerii handbaliști gorjeni au intrat pe teren hotărâți să încheie anul cu o victorie. După primele două minute de joc gorjenii aveau deja 3-0 pe tabelă. Vâlcea a avut prima reacţie în minutul 3, scor 3-1. Startul fulminant de meci a continuat pentru băieţii lui Vali Popescu cu o serie de 10 goluri consecutive. Astfel, tabela indica 13-1 în minutul 10. Abia în minutul 11 a venit al doilea gol al oaspeţilor, scor 13-2. Gorjenii au continuat recitalul de goluri şi în minutul 20 conduceau cu 19-3. Abia după minutul 20 a venit prima reacţie mai consistentă din partea echipei oaspete, care a reuşit 3 goluri la rând, pentru 19-6. Prima parte a meciului, dominată de o manieră categorică de CSM Târgu Jiu, s-a termminat 22-8.

Repriza secundă a început cu un gol din partea oaspeţilor, scor 22-9. A venit imediat şi replica echipei lui Vali Popescu, care a ajuns la 31-13, în minutul 35 şi 34-16, în nimutul 42. Meciul a curs într-o singură direcţie, cu echipa gorjeană marcând pe bandă rulantă, scor 37-18, în minutul 46. Echipa din Vâlcea a avut o nouă serie de 3 goluri la rând, pentru 37-21, când mai erau 5 minute de joc. Finalul de meci a aparţinut în totalitate echipei din Târgu Jiu, care a mai înscris 5 goluri şi a terminat meciul la 42-21.

Vali Popescu şi-a felicitat jucătorii pentru victoria contra echipei din Vâlcea, dar şi pentru faptul că au încheiat anul pe locul 2 în serie.

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Am jucat ultimul meci din acest an, din fericire am terminat aşa cum ne aşteptam, cu o victorie. Sunt foarte mulţumit de copii şi dacă este să tragem linie după această perioadă, pot spune că se vede un progres în jocul lor, au mai multă încredere în ei şi asta este foarte important. Faptul că am reuşit să terminăm anul pe locul 2 este un rezultat care mă bucură, şi pentru asta vreau să-i felicit pe copii”.

CSM Târgu Jiu Juniori 3: Vlad Mezdrea, Darius Beuran, Mario Stancu 8g, Yanis Penescu 1g, Dario Bălan 1g, Andrei Mornea, David Bîrlete 2g, Ștefan Stănoiu Cazacu, David Ularu 1g, David Honcioiu 7g, Luca Hortopan 8g, Andrei Anuțoiu 3g, Vlad Călinoiu 3g, Robert Guran 5g, Mihnea Ciobanu 1g, Cătălin Popescu 2g. Antrenor: Vali Popescu. 

JUNIORI 3
Campionatul Naţional Juniori 3
Târgu Jiu, Sala Sporturilor
Seria F, Etapa 6
Sâmbătă, 10.12.2022, Ora 13.30
CSM Târgu Jiu – CSS Râmnicu Vâlcea

Galerie Foto

 

 

Comment here