BaschetJuniori

CSM Târgu Jiu U14 Feminin, victorie cu Rookies Oradea, scor 50-40. Baschetbalistele lui Laurenţiu Răuţ s-au calificat la Turneul Semifinal!

Grupa U14 Feminin a CSM Târgu Jiu a început în forţă Turneul 3 din Grupa B din Faza a-II-a a Campionatului Naţional U14. Tinerele baschetbaliste U14, pregătite de Laurențiu Răuț, au trecut de principala rivală din grupă, Rookies Oradea, scor 50-40, şi s-au calificat matematic la Turneul Semifinal.

Gorjencele mai au de jucat cu CSS Gloria Valbon Arad și CN Mihai Eminescu Oradea. Partidele se vor disputa în sala de sport a Colegiului Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, sâmbătă şi duminică, 10 decembrie, respectiv 11 decembrie. Baschetbalistele U14 deşi sunt calificate matematic la Turneul Semifinal vor să câştige şi cele două partide. Laurenţiu Răuţ şi-a felicitat jucătoarele pentru evoluţia din acest meci, dar şi pentru calificarea în faza superioară a competiţiei.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa U14 baschet feminin CSM Târgu Jiu: ”Sunt foarte mândru de prestația acestor minunate fete, pentru că astăzi au reușit să câștige în faţa unei echipe care la ultimul turneu final a fost medaliată cu bronz. A fost un meci de mare luptă, pe care fetele l-au câștigat printr-o mare dăruire și un efort considerabil, ceea ce ne dă speranțe pentru viitor. Mai avem încă două meciuri din acest turneu, pe care ne dorim să le câștigam, dar cel mai important este că si din punct de vedere matematic, după această victorie echipa s-a calificat la Turneul Semifinal. Vreau să mulțumesc tuturor celor care astăzi au fost alături de noi şi ne-au susținut pe timpul meciului şi nu în ultimul rând vreau să le mulţumesc acestor minunate fete!”.

Grupa U14 Feminin CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană, Iulia Batoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Carla Deaconu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

CAMPIONATUL NATIONAL – U14 FEMININ
Grupa B / Turneul 3

10-11 Decembrie 2022
Târgu Jiu, Sala CN Tudor Vladimirescu 

Sâmbătă, 10.12.2022, Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – ACS Rookies Oradea 50-40
Sâmbătă, 10.12.2022, Ora 19.00
CSM Târgu Jiu – CSS Gloria Valbon Arad
Duminică, 11.12.2022, Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – CN Mihai Eminescu Oradea

Comment here