HandbalJuniori

Junioarele 2, debut cu victorie în noua ediţie de campionat. CSM Târgu Jiu – CSS Hunedoara 42-21

Echipa de handbal feminin Junioare 2 a CSM Târgu Jiu a început campionatul cu o victorie. Elevele lui Andrei Enache au trecut de CSS Hunodoara, scor 42-21. Partida, care s-a disputat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, a contat pentru prima etapă din Campionatul Naţional rezervat Junioarelor 2, Seria E.

Debut cu dreptul în noua ediţie de campionat pentru echipa feminină de junioare 2 a clubului gorjean. Tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu au fost repartizate în Seria E, alături de CS Chimia Râmnicu Vâlcea, CSS Caracal, CSS Hunedoara şi LPS Fl. Fleşeriu Sebeş.

Primul adversar pentru formaţia pregătită de Andrei Enache a fost CSS Hunedoara. Gorjencele au dominat fără probleme partida. După primele 30 de minute de joc, scorul a fost 19-8 pentru CSM Târgu Jiu. Şi repriza secundă a fost la discreţia echipei din Târgu Jiu, care s-a impus cu 23-13. Scor final 42-21, şi echipa de Junioare 2 a CSM Târgu Jiu înregistrează prima victorie din actuala ediţie de campionat şi devine liderul seriei E după prima etapă.

Daria Iordache, cu 11 goluri marcate, şi Ramona Popescu, cu 9 reuşite, au fost cele mai bune marcatoare din echipa lui Andrei Enache.

Iată ce a declarat antrenorul Andrei Enache despre debutul echipei de junioare 2 în noua ediţie de campionat.

CSM Târgu Jiu: Daria Dumitru, Raluca Chiriac 4g, Daria Iordache 11g, Karina Băluţă 1g, Luiza Cruceru 1g, Alesia Cişmaşu 5g, Sonia Motoc 1g, Ioana Procopie, Valentina Pînişoară, Vanesa Podăriţa, Vieru Alexandra, Ştefania Grecu, Alexandra Popescu, Ramona Popescu 9g, Bianca Buşe 4g, Flavia Raczek 6g. Antrenor: Andrei Enache.

În cealaltă partidă din Seria E, CSS Caracal a trecut de LPS Fl. Fleşeriu Sebeş, scor 38-28. CS Chimia Râmnicu Vâlcea a stat în această primă etapă.

Următoarea etapă, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul echipei CS Chimia Râmnicu Vâlcea, pe 24 septembrie.

Şi echipa de Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a început campionatul la finalul acestei săptămâni. Gorjencele au pierdut însă în deplasare, pe terenul echipei HCM Craiova. Echipa din Craiova s-a impus cu 40-37, pe reprize scorul a fost: 16-14, 11-10, 13-13.

Echipa de Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria G, alături de CSM Slatina, HC Univ. FEFS Craiova, CSS Caracal, HCM Craiova, CSS Craiova, LPS Târgu Jiu şi CS Novaci.

Prima etapă nu a fost una tocmai bună pentru echipele din Gorj. Dacă CSM Târgu Jiu a pierdut la mare luptă partida de la Craiova, LPS Târgu Jiu a cedat fără drept de apel cu o altă echipă din Bănie, în timp ce la Slatina s-a înregistrat un scor neverosimil, 84-5 pentru CSM Slatina în confruntarea cu echipa din Novaci.

Rezultate Etapa 1 – Seria G
HCM Craiova – CSM Târgu Jiu 40-37 (16-14, 11-10, 13-13)
HC Univ. FEFS Craiova – LPS Târgu Jiu 37-12 (14-5, 10-3, 13-4)
CSM Slatina – CS Novaci 84-5 (25-1, 29-1, 30-3)

Următoarea etapă, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, pe 25 septembrie, cu HC Univ. FEFS Craiova.


Comment here