BaschetJuniori

Grupa U18 a CSM Târgu Jiu, două victorii cu ABC Leii București

Echipa de baschet feminin U18 a CSM Târgu Jiu a disputat la finalul săptămânii trecute, la Târgu Jiu, două meciuri de verificare în compania echipei ABC Leii București. Grupa U18 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Toma Popescu, s-a impus în ambele întâlniri. 83-45 a fost scorul primei partide și 51-43 s-a înregistrat în cel de al doilea meci.

După o perioadă de antrenamente desfășurate în special pe Stadionul Municipal, care au vizat reacomodarea la efort și acumulare fizică, antrenamente care au debutat pe 15 august, de pe 3 septembrie baschetbalistele au intrat în sală pentru antrenamente specifice jocului de baschet, iar la finalul săptămânii trecute, jucătoarele Grupei U18 a CSM Târgu Jiu au disputat și primele meciuri de pregătire în vederea noului sezon. Baschetbalistele pregătite de Toma Popescu au avut parte de primele teste de verificare, pe care gorjencele le-au susținut împotriva echipei ABC Leii București.

În prima confruntare gorjencele s-au impus fără probleme, scor 83-45, iar în cea de a doua confruntare scorul a fost ceva mai strâns, 51-43.

Toma Popescu, antrenor Grupa U18: „Două meciuri extrem de binevenite, două teste foarte utile. Fetele s-au mișcat bine în general și au pus în amre parte în practică ceea ce am făcut la antrenamente. Ne dorim să mai jucăm câteva meciuri de pregătire, până în jurul datei de 20 octombrie, când ar trebui să înceapă campionatul.”

Cel mai probabil, CSM Târgu Jiu își va afla adversarele din noua ediție de campionat la mijlocul acestei săptămâni, atunci când este preconizată a se stabili componența grupelor la nivelul grupelor de juniori.

CSM Târgu Jiu U18: Teodora Țîrcă, Ștefania Ardereanu, Ștefania Buju, Casiana Spineanu, Bianca Nica, Carla Surcel, Miruna Rădescu, Bianca Bodescu, Nicola Popescu, Daria Berca, Ana Encescu, Giulia Lungescu, Ștefania Ghimbășanu. Antrenor: Toma Popescu.

Comment here