HandbalJuniori

Junioarele 3, victorie în primul meci din retur. CS Novaci – CSM Târgu Jiu 25-40

Junioarele 3 au început în forţă returul din Seria J. Duminică, 20 noiembrie, CSM Târgu Jiu s-a impus cu 40-25, în deplasare, pe terenul echipei CS Novaci. Partida a contat pentru etapa a-6-a a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 3. Succesul de la Novaci menţine echipa din Târgu Jiu pe locul 3 în serie.

Junioarele pregătite de Radu Costel au început returul cu o victorie concludentă la Novaci. Plecate cu gândul doar la victorie, fetele lui Radu Costel au dominat partida de la un capăt la celălalt. În minutul 5, handbalistele de la Târgu Jiu conduceau cu 4-1, iar 5 minute mai târziu, CSM avea 8-3. Gazdele au punctat pentru 8-4, tot în minutul 10, după care a urmat o serie de 8 goluri consecutive înscrise de CSM Târgu Jiu, care a ajuns în minutul 20 la 16-4. Fetele lui Radu Costel au redus din turaţie pe finalul primei părţi, gazdele reuşind să înscrie de cinci ori pînă la pauză. La pauză, 18-9 pentru CSM Târgu Jiu.

Echipa lui Radu Costel a început tare şi partea secundă, cu 4 goluri la rând, scor 22-9, în minutul 30 al confruntării. Pe parcursul reprizei secunde, CSM Târgu Jiu şi-a mărit constant avantajul pe tabelă. A ajuns la 24-10 şi 28-14 în minutul 37. O altă serie de 5 reuşite la rând a dus scorul la 35-18, cea mai mare diferenţă de scor, de +17 în dreptul CSM-ului, în minutul 42. S-a terminat 40-25 pentru CSM Târgu Jiu, care a înregistrat al 4-lea succes stagional. Cele mai multe goluri pentru CSM Târgu Jiu le-a marcat Dana Ţoţan, 8 goluri. Ea fost urmată de Cleopatra Pîslaru şi Anastasia Găvănescu, fiecare cu câte 7 goluri înscrise. 

La finalul meciului, Radu Costel ne-a declarat că este mulţumit de modul în care jucătoarele sale au evoluat în acest meci.

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Rezultat binevenit după duşul rece din runda anterioară. La acest joc am trimis pe teren mai multe formule de echipă, cu jucătoare pe posturi diferite decât cele pe care se antrenează. Am vrut să văd cum se descurcă şi am văzut entuziasm, am văzut atitudine, am văzut bucurie după marcarea golurilor, chiar dacă adversara nu a pus mari probleme. E important să crească frumos şi să arate că ne putem baza pe aportul lor atunci când posturi importante sunt lăsate libere de jucătoare accidentate. La această partidă am avut pe banca de rezerve, fără să bifeze vreun minut, pe Ștefania Buse şi Alexandra Popescu, ambele accidentate şi în perioada de recuperare”.

CSM Târgu Jiu Junioare 3: Andrada Văduva, Cleoptara Pîslaru 7g, Raisa Pagnejer 4g, Daniela Ţoţan 8g, Ştefania Bîlteanu, Beatrice Popescu 5g, Ştefania Ciobanu, Diana Ştefu 1g, Maria Cojocaru 1g, Anastasia Găvănescu 7g, Alexandra Popescu, Elena Buşe, Carla Logăscu 3g, Maria Cîrciumariu 2g, Andreea Mindoiu 2g. Antrenor: Radu Costel.

JUNIOARE 3
Campionatul Naţional Junioare 3
Novaci, Sala de Sport a Liceului Teoretic Novaci
Seria J, Etapa 6
Duminică, 20.11.2022, Ora 12.00
CS Novaci – CSM Târgu Jiu 25-40(9-18)

Etapa viitoare, pe 27 noiembrie, CSM Târgu Jiu va evolua, pe teren propriu, cu CSS Drobeta Turnu Severin. 

Comment here