BaschetJuniori

Două victorii pentru CSM Târgu Jiu U14 în Turneul 2 de la Arad. Baschetbalistele ocupă locul 2 în Grupa B şi-au făcut un pas important pentru calificarea la Turneul Semifinal

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Laurențiu Răuț, a încheiat turneul de la Arad cu două victorii şi o înfrângere. Gorjencele au trecut de AS BC Valbon Arad, scor 49-24, şi de CN Mihai Eminescu Oradea, scor 50-24. Au pierdut confruntarea cu ACS Rookies Oradea, scor 33-61. În urma rezultatelor din Turneul 2, CSM Târgu Jiu ocupă locul 2 în Grupa B şi a făcut un pas important pentru calificarea la Turneul Semifinal.

Timp de două zile, pe 19 și 20 noiembrie, sala de sport a LPS Arad a fost gazda întrecerilor din cel de al doilea turneu din Grupa B. Elevele lui Laurenţiu Răuţ au început mai greu turneul şi au cedat în confruntarea cu Rookies Oradea. Baschetbalistele junioare de la CSM Târgu Jiu au strâns rândurile şi s-au impus în următoarele două partide. Cele două victorii din turneul de la Arad, coroborate cu victoriile din primul turneu, menţin gruparea gorjeană în obiectiv. 

Chiar dăcă nu a fost pe deplin mulţumit de evoluţia echipei sale, Laurenţiu Răuţ şi-a felicitat jucătoarele pentru cele două victorii, în urma cărora CSM Târgu Jiu a luat o opțiune serioasă la calificarea în următoarea fază a competiției, Turneul Semifinal.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa U14 baschet feminin CSM Târgu Jiu: ”Am încheiat acest turneu pozitiv, deși l-am început cu un joc foarte slab. Sunt mulțumit de atitudinea unor fete, dar din păcate, avem și câteva dintre ele care nu au prins un turneu aşa cum ne-am fi aşteptat. În viaţa unei echipe mai apar şi astfel de momente, dar eu sper ca la următorul turneu echipa să aibă o evoluţie şi mai bună. Important acum este că suntem pe locul doi în grupă și suntem în obiectiv, calificarea la Turneul Semifinal. Vreau să felicit fetele pentru cele două victorii!”.

Vă reamintim că în Faza 2 se vor disputa patru turnee, două în noiembrie şi două în decembrie, iar primele 3 clasate în grupă vor merge la Turneul Semifinal.

Iată şi imaginea bucuriei fetelor noastre după 4 victorii în Faza II a campionatului.

Grupa U14 Feminin CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană, Iulia Batoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Carla Deaconu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Program meciuri şi rezulatte CSM Târgu Jiu:

Campionatul Național U14 Feminin
Grupa B / Turneul 2
Arad, Sala LPS
Sâmbătă, 19.11.2022, Ora 10.00 CSM Târgu Jiu – ACS Rookies Oradea 33-61
Sâmbătă, 19.11.2022, Ora 19.00 CSM Târgu Jiu – AS BC Valbon Arad 49-24
Duminică, 20.11.2022, Ora 10.00 CSM Târgu Jiu – CN Mihai Eminescu Oradea 50-24

 

Comment here