BaschetJuniori

Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu a jucat, pe teren propriu, meciurile din cel de al doilea turneu din Grupa D. Rezultate. Galerie FOTO

Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu a jucat, pe teren propriu, meciurile din cel de al doilea turneu din Grupa D din Faza a-II-a a Campionatului Naţional U14. Tinerii baschetbaliști U14, pregătiți de Răzvan Bratoloveanu, au pierdut ambele confruntări disputate în Sala Sporturilor, cu CSS Braşovia Braşov, scor 61-78, şi cu ACS Champions Bucureşti-Craiova, scor 53-63. Din această grupă mai fac parte CSM Ploiești, ACS Wild Cats Baia Mare și ACSB Șoimii Albi București. 

Timp de două zile, pe 19-şi 20 noiembrie, Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost gazda meciurilor din cadrul Turneului 2 din Grupa D. Baschetbaliştii gorjeni au avut parte de două partide dificile, pe care, din păcate, le-au pierdut. În prima confruntare, cea cu echipa din Braşov, băieţii lui Răzvan Bratoloveanu au avut o evoluţie bună, dar cu o rotaţie mai scurtă, au cedat pe final de meci. Antrenorul gorjean nu şi-a ascuns supărarea după evoluţia jucătorilor săi din cel de al doilea meci. 

Răzvan Bratoloveanu, antrenor U14 CSM Târgu Jiu: ”Din păcate nu am reuşit să câştigăm niciun meci, cu toate că în prima partidă am facut un joc foarte bun. Echipa din Braşov a avut o rotaţie mai bună, iar nouă, din pacate, ni s-a cam terminat benzina după sfertul 3, cum spunem noi în sport, iar Braşovul,cu o rotaţie mai lungă, aşa cum spuneam, a avut mai multe resurse fizice şi a reuşit să gestioneze finalul de meci mai bine. În ceea ce priveşte meciul 2, cu Champions, pot spune că sunt foarte supărat, şi nu prin prisma rezultatului, ci din prisma jocului şi lipsei de atitudine şi dorinţă. Nu am avut aceea răutate pozitivă, pe care am arătat-o în meciul cu Braşov. Jucătorii din Craiova au fost mai tot timpul primii la minge şi asta s-a vazut pe tabelă la sfârşit, Craiova reuşind să câştige meciul la o diferenţă de 10 puncte”.

LOT CSM Târgu Jiu Baschet Masculin U14: Lucian Toma, Vlad Rădulea, Radu Popescu, Luca Pop Manta, Gabriel Tismănaru, Răzvan Simionescu, David Pană, Rareş Sgondea, Bogdan Calotă, Vladimir Gugea, Vlad Plăstoi, Marian Sprîncenatu. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Campionatul Național U14 Masculin
Grupa D / Turneul 2 
Sala Sporturilor din Târgu Jiu
19-20.11.2022

Sâmbătă, 19.11.2022, Ora 17.30
CSM Târgu Jiu – CSS Brașovia Brașov 61-78
Duminică, 20.11.2022, Ora 14.00
CSM Târgu Jiu – ACS Champions București-Craiova 53-63

Comment here