Lupte

Alexandru Beșliu vrea să încheie anul cu încă o medalie! Va reprezenta CSM Târgu Jiu în Finala Campionatului Național de Seniori, turneu ce se va desfășura la Reșița(25-27 noiembrie)

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu este gata pentru ultima competiție din acest an! La sfârșitul acestei săptămâni multiplul campion național va concura în cadrul Finalei Campionatului Național de Seniori, de la Reşiţa, competiție care se desfășoară în perioada 25-27 noiembrie. Alexandru Beşliu va reprezenta CSM Târgu Jiu la categoria 92 de Kg și vrea să încheie anul cu o medalie.

”După reușita de la CN U23 aș vrea să mai aduc o medalie la Târgu Jiu”, ne-a declarat Alexandru Beșliu înainte de plecarea spre Reșița.

Finalul de săptămână va fi unul extrem de intens pentru Alexandru Beşliu. Recent medaliat cu aur la Campionatul Naţional de Seniori U23 la categoria 92 de Kg, competiție desfășurată la Cluj Napoca, sportivul gorjean vrea să își îmbogățească palmaresul cu încă o medalie. Sportivul pregătit la CSM Târgu Jiu de antrenorul Mădălin Gorjanu, va intra pe saltea la categoria 92 de Kg. Competiția de la Reșița va aduce pe saltea cei mai puternici luptători ai României. Printre ei se numără și campionul gorjean Alexandru Beșliu. Mădălin Gorjeanu își dorește ca efortul depus de Alex la antrenamente să fie răsplătit cu încă o medalie. 

Mădălin Gorjanu, antrenor secția lupte CSM Târgu Jiu: ”Alex vine din postura de proaspăt câștigător al titlului la seniori U23 și are un moral excelent pentru această competiție. Îmi doresc mult pentru el să prindă podiumul, pentru că știu cât de mult muncește și cât de mult își dorește acest lucru”. 

Ca și anul trecut, Reșița a primit  din nou dreptul de a organiza cea mai importantă competiţie din calendarul intern de lupte greco-romane, libere şi feminine pentru seniori, individual şi pe echipe. Puternicul turneu se va desfășura în perioada 25-27 noiembrie.

Comment here