Handbal

Junioarele 3, învinse pe teren propriu. CSM Târgu Jiu – CSS Sibiu 15-26

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea, de pe teren propriu, cu CSS Sibiu, scor 15-26. Meciul a contat pentru etapa a-3-a din Seria J a Campionatului Naţional. 

Primele minute ale meciului din Sala Sporturilor au fost destul de echilibrate. Tabela indica 4-4 în minutul 11. Au urmat câteva minute bune pentru echipa din Sibiu, care s-a distanțat la 9-4 în minutul 18. Gorjencele au redus ușor din diferență, scor 6-9 în minutul 22. Finalul primei reprize a aparținut echipei oaspete, care a intrat la cabine cu un avans de 6 goluri, scor 6-12. 

Repriza secundă a decurs pe aceleași coordonate. CSM Târgu Jiu a încercat să recupereze, dar gruparea sibiană a contracarat încercările venite din tabăra gorjeană. S-a terminat 26-15 pentru Sibiu. Elena Bușe a fost cea mai bună marcatoare din echipa gorjeană, cu 6 goluri.

Fetele antrenate de Radu Costel, care a lipsit din motive obiective la acest meci, au fost coordonate de pe bancă de Andrei Enache, care a trimis în teren și jucătoare născute în 2011, ceva mai mici decât adversarele lor. 

Andrei Enache, antrenor junioare CSM Târgu Jiu: ”O partidă care ne-a arătat că este foarte mult de muncă, aici la bază, la nivelul acesta.
Cu toate că am pierdut categoric, trebuie să menționez că au intrat minute bune pe teren, inclusiv jucătoare născute în 2011, iar asta mă bucură pentru că sunt câteva fete cu reale calități, pe care trebuie să le urmărim în continuare”.

CSM Târgu Jiu: Teodora Rușeț, Ana Bîrlete 1g, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer 1g, Dana Totan, Beatrice Popescu, Ștefania Ciobanu, Diana Ștefu, Maria Cojocaru 1g, Alexandra Popescu 2g, Ionela Ungureanu 1g, Anastasia Găvănescu 1g, Elena Bușe 6g, Maria Cîrciumariu, Andreea Mindoiu 2g, Carla Logăscu. 

Junioarele 3 CSM Târgu Jiu, care ocupă locul 3 în acest moment, vor disputa următoarea partidă duminică, 16 octombrie, tot pe teren propriu, cu CSM Mihai Viteazul Vulcan. 

Comment here