BaschetJuniori

Baschetbaliștii juniori U14 ai CSM Târgu Jiu au încheiat primul turneu. REZULTATE

Baschetbaliștii juniori, componenți ai Grupei U14 a CSM Târgu Jiu s-au deplasat la finalul acestei săptămâni la Craiova, pentru primul turneu din cadrul Grupei 9. Meciurile s-au disputat în Sala ”Ioan Constantinescu”, pe 1 și 2 octombrie. Echipa lui Răzvan Bratoloveanu a început turneul cu o victorie, scor 70-60, contra celor de la ACS Champions Bucureşti-Craiova. Gorjenii au pierdut însă următoarele două partide, 52-70, cu ACS Alpha Sport Team Sibiu, și 31-80, cu ACS Îngerii Băniei Craiova. 

Turneul de debut în noua ediție de campionat a fost unul destul de dificil pentru băieții lui Răzvan Bratoloveanu. Antrenorul gorjean a făcut o scurtă analiză a meciurilor jucate în cadrul turneului de la Craiova.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor Grupa U14 masculin CSM Târgu Jiu: ”Primul turneu a fost foarte dificil pentru noi prin prisma faptului că am întâlnit 3 echipe foarte bune. De primul meci, pe care chiar dacă l-am câștigat, nu prea sunt mulțumit de joc, nici pe faza defensivă, nici pe fază ofensivă, deși nu pot spune că nu sunt mulțumit de atitudinea și dăruirea băieților pe toată durata meciului. În celelalte meciuri s-a văzut oboseala, dar și valoarea adversarului, dar asta nu e o scuză pentru noi deoarece și celelalte echipe au avut tot atâtea meciuri. Ne vom întoarce acasă și vom continua să muncim la fiecare antrenament, pentru a ne îmbunătăți atât jocul colectiv, cât și pe cel individual”.

LOT CSM Târgu Jiu Baschet Masculin U14: Vlad Ioan Rădulea, Lucian Aurelian Toma, Radu Alexandru Popescu, Edward Nagy, David Ioan Pană, Răzvan Cristian Simionescu, Gabriel Tismănaru, Rareş Andrei Sgondea, Vladimir Constantin Gugea, Luca Pop Manta, Alexandru Cristian Diaconu, Rareş Haiducescu, Horia Hulea, Călin Ştefan Muntean, Vlad Mihai Plăstoi, Constantin Marian Sprâncenatu, Ioan Ayan Irod, Mihnea Grecu, Armand Gabriel Ciochină, Mihai Valentin Bunea. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Grupa 9  / Turneu 1 / 1-2 octombrie 2022
Sala ”Ioan Constantinescu” din Craiova

Meci 1
01.10.2022 – Ora 08.30  CSM Târgu Jiu – ACS Champions Bucureşti-Craiova 70-60
Meci 2
01.10.2022 – Ora 16.00  CSM Târgu Jiu – ACS Alpha Sport Team Sibiu 52-70
Meci 3
02.10.2022 – Ora 14.00  CSM Târgu Jiu – ACS Îngerii Băniei Craiova 31-80

Între meciuri, Răzvan Bratoloveanu și elevii săi au vizitat Gradina Botanică din Craiova.

Comment here