HandbalJuniori

Junioarele 3, înfrângere cu CSS Caracal / CSM Târgu Jiu – CSS Caracal 33-35

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a pierdut duelul cu CSS Caracal, într-un meci contând pentru etapa a-4-a din Seria G. Elevele pregătite de Radu Costel au cedat, pe teren propriu, scor 33-35, pe reprize 12-6, 11-11, 10-18, în faţa echipei din Caracal. În ciuda eşecului de astăzi, CSM Târgu Jiu rămâne în continuare pe podium, fiind în acest moment pe locul 3.

Handbalistele pregătite de Radu Costel au început tare meciul şi a ajuns la 6-0 pe tabela de marcaj în minutul 8. Primul gol al echipei oaspete a venit abia în minutul 9. Echipa din Caracal a echilibrat jocul şi a redus din diferenţă, 6-4 în minutul 12. Gorjencele au forţat din nou şi s-au distanţat la 9-5 când mai erau 5 minute de joc din prima parte. Finalul primei reprize a aparţinut formaţiei gorjene. CSM Târgu Jiu înscris de 3 ori consecutiv şi a stabilit la 12-6 scorul primei reprize, una dominată clar de elevele lui Radu Costel.

Partea a doua a meciului a fost una mult mai echilibrată. A fost o repriză în care s-a mers umăr la umăr, cu ambele echipe trecând rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj. Pe fondul unor eliminări în tabăra gorjeană, echipa din Caracal s-a distanţat la 3 goluri, 10-7, însă gorjencele nu au cedat. CSM Târgu Jiu a forţat revenirea şi chiar a reuşit să întoarcă rezultatul pe tabelă, scor 11-10 cu câteva secunde înainte de finalul celei de a doua reprize. Ultimul atac a aparţinut echipei oaspete, care a benefeciat de o aruncare de la 7m, transformată în gol, iar repriza s-a încheiat la egalitate, scor 11-11.

Echipa din Caracal a început mai bine ultima parte a jocului şi s-a instalat imediat la conducere, scor 3-1 în minutul 43. Caracalul şi-a mărit avantajul la 9-3 în minutul  48 şi 14-8 în minutul 54. În ciuda eforturilor gorjencelor de a se apropia pe tabelă, repriza a treia s-a încheiat cu 18-10 în favoarea echipei din Caracal, iar la general echipa oaspete s-a impus cu 33-35.

Alesia Cişmaşu a fost cea mai bună jucătoare a formaţiei din Târgu Jiu. Alesia a înscris 18 goluri, ea fiind urmată de Raluca Chiriac cu 11 goluri. Pe lista marcatoarelor şi-au mai trecut numele Elena Beatrice Popescu, cu 3g, şi Elena Buşe, cu 1 g.

Următoare partidă a junioarelor 3 de la CSM Târgu Jiu este programată pentru 6 noiembrie, atunci când CSM Târgu Jiu va juca împotriva LPS Târgu Jiu.

Comment here