Handbal

Etapa 6 /Duminică 24 octombrie, ora 11.00 / CNOPJ Baia Mare – CSM Târgu Jiu / Liviu Andrieş:”Ne aşteaptă o deplasare lungă şi un meci dificil, dar mergem să câştigăm la Baia Mare”

În timp ce junioarele 2 şi 3 evoluează pe teren propriu, echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu se deplasează în nordul ţării, la Baia Mare, pentru o nouă confruntare în Seria B a Diviziei A. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache va juca duminică, 24 octombrie, cu CNOPJ Baia Mare. Meciul este programat pentru ora 11.00.

Handbalistele au parte la finalul acestei săptămâni de o deplasare foarte lungă, pentru meciul din etapa a-6-a, tocmai la Baia Mare. Gorjencele au un singur scop în această deplasare, obţinerea celor trei puncte puse în joc. Liviu Andrieş le atrage atenţia elevelor sale că meciul va fi unul destul de dificil şi le cere handbalistelor sale concentrare, determinare şi o mai mare atenţie pe faza ofensivă. Dacă la meciul trecut, cu Tonic Oradea, numai puţin de 8 jucătoare au luat loc în tribună, din cauza accidentărilor, acum lucrurile au început să stea mai bine din acest punct de vedere. Unele dintre jucătoarele accidentate au revenit la antrenamente şi au făcut deplasarea la Baia Mare. Totuşi, există şi câteva indisponibilităţi pentru această partidă. Antrenorul gorjean nu se poate baza la acest meci pe Anna Ivanenko, Pal Ceandani şi Mihaela Obedeanu.

Liviu Andrieş, antrenor CSM Târgu Jiu: „Ne aşteaptă o deplasare lungă şi un meci dificil. Suntem în permanenţă pe primele locuri în serie şi toate echipele joacă împotriva noastră cu multă ambiţie şi agresivitate. Le-am cerut fetelor să fie atente, precaute, să joace cu ambiţie şi determinare şi cu un plus de atenţie pe faza ofensivă. Mergem clar să câştigăm acest meci şi să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte puse în joc”.

Dan Ilieş, expert sportiv, coordonator al secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, ştie că echipa are o deplasare dificilă, dar are încredere în formaţia gorjeană că se va întoarce de la Baia Mare cu toate punctele puse în joc.

Dan Ilieş:”Jucăm la Baia Mare împotriva Centrului Național. Cu siguranță nu este o deplasare ușoară, deoarece în acest oraş handbalul este foarte apreciat si iubit. Cu toate acestea, am mare încredere în echipa noastră și sper să ne întoarcem cu cele 3 puncte puse în joc. Le doresc pe acestă cale fetelor sănătate, succes și le aşteptăm acasă victorioase”.

Înaintea acestei partidei, CSM Târgu Jiu este pe locul 2 cu punctaj maxim, 12 puncte din 4 meciuri, în timp ce echipa gazdă, CNOPJ Baia Mare, se află pe locul 10, cu 3 puncte strânse după 5 meciuri. Baia Mare are de fapt două victorii, dar a fost penalizată în urma unei neprezentări şi a rămas cu 3 puncte în clasament.

Comment here